RADIOSITE Fórum

• Közösségi közlekedés

#7831  Szerző: ropi21

ritka pillanatok egyike, de van, amiben egyetértek MikySoft-al :)
- desirobol kevés van és nem csak esztergomot járja (bár pont annak hülyeség, de nyáron jár ICként balaton északi részén ahol nincs drót)
- flirt pont hogy jár Egerbe is
- én személy szerint a buszos megoldást nem kedvelem, mégsem fikázom orrba szájba a volánbuszt.
- én személy szerint preferálom a kötött pályás közlekedést, mert sok tekintetben tud előnyösebb lenni DE! sok esetben szidom a mávot

- én minden nap mávozok 2x, tudom, látom tapasztalom. én 9900ft-ot fizetek (ha nem lenne egyesített bérlet, azt hiszem, 13ezer lenne 30km!)

a vasúti közlekedésnek számos előnye van. a mávnak jóformán hibái. mind az összetétele, mind a vezetése hibás. dec 14től életbelépő menetrendet például EGY EMBER tette tönkre, amikor kijelentette, hogy nem lehet több vonatkilométer jövőre az ideinél! és úgy alakult a rendszer, hogy szó nélkül benyeli

de vonatkoztassunk el picit a volántól és a mávtól. egyszerű példa: BKV!
sehol máshol nincs ilyen sok és sokféle járműtípus a világon, történelmi örökségek, és hihetetlen sűrűn elhelyezett megállók. számos nagyváros hírből sem ismeri a villamost mint közlekedési eszköz. és mégis, látjuk, mi történik pest tömegközlekedésével
sajnos amíg a felfogás nem változik, amíg a döntéshozatal menete nem változik, amíg a mentalitás nem változik... addíg marad minden a régiben
hibás lehet a vezető, aki rossz döntést hoz, hibás lehet az a vandál, aki rombolni tud. de hibás lehet az a vasutas, bkv-s, volános, akinek ezek után az élettől is elmegy a kedve, nemhogy dolgozzon? és mégis rajtuk csattan az ostor. persze sokszor azért jogosan
amióta dolgozom, tudom, nekem is vannak szar napjaim.. volt már, hogy egész nap sorozatot néztem, döglöttem, szenvedtem. persze volt nap, amikor 11kor volt, hogy leültem először a helyemre.. a világ nem fekete-fehér
elfogadnánk a véleményed, kedves jeek, ha nem ily módon tálalnád, picit.. télleg csak picit informálódnál
amióta (mondhatni) rendszeres olvasója vagyok néhány vasutas témájú topicnak, szélesedett a látóköröm, esetleg tudom, miért állunk meg a semmi közepén a vonattal.. és talán.. talán picit tovább maradok nyugton és átérzem a másik oldal helyzetét.
hisz mávos mint olyan, akit te látsz gyakorlatilag szarból várat épít, és igen, jelenleg örülj, hogy egyáltalán eljutsz a végállomásra.. ha tudnád, micsoda állapotok vannak és ezeknek mi az oka.

najo, végeztem
 #7827  Szerző: tomee87

MikySoft írta:
jeek írta:
MikySoft írta:Nyominger..
Utazzál vonattal minden nap, ha akkor is ezen a véleményen leszel, akkor erősen ki van neked is mosva az agyad, mint jó pár utasnak, aki élvezi a vonaton való "utazást"....
Az, ki van mosva az agyam. Tanulmányozd légyszi: http://www.google.hu/search?hl=hu&q=Psz ... %A9s&meta=
Nekem nincs rá szükségem, de neked.... aki egy érvet se tud felhozni a vasút mellett, csak mellé beszél, h kitérjen a téma elől. Vagy talán mégis igazam van a leírtakban és pont azért....
 #7825  Szerző: rsite1

jeek írta:
Utazzál vonattal minden nap, ha akkor is ezen a véleményen leszel, akkor erősen ki van neked is mosva az agyad, mint jó pár utasnak, aki élvezi a vonaton való "utazást"....
Az, ki van mosva az agyam. Tanulmányozd légyszi: http://www.google.hu/search?hl=hu&q=Psz ... %A9s&meta=
 #7818  Szerző: Pasa

Taxi rulez! :lol: :lol: :lol:
 #7817  Szerző: tomee87

#7816  Szerző: rsite1

Nyominger..
 #7813  Szerző: Pasa

jeek írta:Hazaérek, de hogy? Koszosan, vaspor szagúan, megfázva....
Nem, tisztán, illatosan, egészségesen - taxival... 8-)
 #7810  Szerző: tomee87

Pasa írta:És akkor egyszercsak hazaérsz, és mindenért kárpótol a PR Telecom. :mrgreen:
Hazaérek, de hogy? Koszosan, vaspor szagúan, megfázva.... Szívem szerint egy éjszaka felszedném az összes sínt az országban.
 #7809  Szerző: Pasa

És akkor egyszercsak hazaérsz, és mindenért kárpótol a PR Telecom. :mrgreen:
 #7808  Szerző: tomee87

MikySoft írta:
Erre a hozzászólásra számítottam. Felétek szar a vasút, effektíve mindenhol szar. Ez hozzáállás.
Faszkorbács. Mindenesetre a "szüntessük meg a vasutat" projekteddel előidéztél nálam egy kisebb szívrohamot.

Direkt meg is mértem, 4 perccel a hozzászólásod elolvasása után még 160 volt. Egyszer még megölsz engem, tuti.
Azt én leszarom, h máshol jó vagy nem jó, leszarom teljes mértékben én itt élek itt lakok itt utazok. Ugyanúgy szar, Debrecen, Nyíregyháza, Miskolc felé is az egész. Ha nem tudnak egységes szintű szolgáltatást nyújtani mindenhol akkor meg kell szüntetni az egészet. Ez nem Volán, hogy területekre van osztva megyénként és mindenhol más szolgáltatás van. Mert ne mondja nekem senki, hogy az összes DESIRO-t Esztergom környékére kell rakni, ne mondja nekem senki, hogy az összes Flirt vonatot Dunántúlra kell rakni, máshol is van helyközi/elővárosi meg távolsági vonatközlekedés, el kell osztani szépen egységesen, h mindenkinek jusson a "jóból"... de nem teszik, mert a sok barom ember tűr. Ha szarra ültetik le pénzért, akkor a szarra fog felülni, szánalmas...
  • 1
  • 202
  • 203
  • 204
  • 205
  • 206
  • 219