RADIOSITE Fórum

• Rádió Oxygeen - Miskolc - 93.1 MHz

#78231  Szerző: Oxygeen931

Eredendően Oxigén voltunk, de "névváltoztatást" jelentettünk be, így Oxygeen lettünk (a domain meghatároz...).
A fesztivál támogatója mi vagyunk, vagyis az Oxygeen, csak vannak kreatívok amik még nincsenek javítva.
 #78216  Szerző: LuciFerko

Nem lehetett volna kevésébé problémamentes nevet választani? :gülü2:
 #78214  Szerző: csadam

Rony írta:Szia Oxygeen 931 !
Egy kérdésem lenne : ma jártam a városban,és láttam a fesztivál támogatói között az oxygeen-t.
de ott Rádió Oxigen volt kiírva.
Ez ti lennétek? Vagy a Győri Rádió Oxigen? Mert a név az nem stimmel.
A győri is y-nal írja.
 #78212  Szerző: newmjoel

Miért baj az, hogy ha valaki nem profin kezdi? nem értelek..... Te sem születtél szerintem mikrofonnal a kezedben. A másik dolog te is nagyon jól tudod, hogy ez nem a megélhetésről szól.[/quote]

Kötekedjél bátran, nem hat meg :)[/quote]
Nem az volt a célom. Csak nem kell másokat lenézni azért mert esetleg nem profik.Tudod a szándék a .....
 #78210  Szerző: Rony

Szia Oxygeen 931 !
Egy kérdésem lenne : ma jártam a városban,és láttam a fesztivál támogatói között az oxygeen-t.
de ott Rádió Oxigen volt kiírva.
Ez ti lennétek? Vagy a Győri Rádió Oxigen? Mert a név az nem stimmel.
 #78209  Szerző: TG

newmjoel írta:
TG írta:
Ongabass írta:Külön köszönöm a javuló hangnemet.
Örülök, hogy mégis le(sz)tt egy konkrét és egészen kreatívnak tűnő KISKÖZÖSSÉGI produkció a kezdetleges semmiből.. Sokat kell még tanulnotok/fejlődnötök és nem is ebből fogtok megélni..de..sok sikert hozzá!
Miért baj az, hogy ha valaki nem profin kezdi? nem értelek..... Te sem születtél szerintem mikrofonnal a kezedben. A másik dolog te is nagyon jól tudod, hogy ez nem a megélhetésről szól.
Kötekedjél bátran, nem hat meg :)
 #78203  Szerző: newmjoel

TG írta:
Örülök, hogy mégis le(sz)tt egy konkrét és egészen kreatívnak tűnő KISKÖZÖSSÉGI produkció a kezdetleges semmiből.. Sokat kell még tanulnotok/fejlődnötök és nem is ebből fogtok megélni..de..sok sikert hozzá!
Miért baj az, hogy ha valaki nem profin kezdi? nem értelek..... Te sem születtél szerintem mikrofonnal a kezedben. A másik dolog te is nagyon jól tudod, hogy ez nem a megélhetésről szól.
 #78194  Szerző: TG

#78193  Szerző: fecokam7

Numark írta:Akkor ennyi erővel lehetne SAM-ot is használni, ami egyben egy jó adáslebonyolító program, és van benne beépített stream alkalmazás, emellé pedig shoutcastot, tapasztalataim szerint az icecast nem annyira stabil, és megbízható.
Mi Icecastot használunk és semmi bajunk vele... sztem max. a hostingos nem volt képes beállítani rendesen, attól lehetett instabil...
 #78192  Szerző: Ongabass

Üdv Mindenkinek!

Külön köszönöm a javuló hangnemet. Mivel úgy érzem itt mindenki a szakmából van jelen, talán végezhetnénk közös szakmai munkát is. Már akit érdekel.

Jómagam basszusgitározom több zenekarban is. E miatt zenész fórumokon napi szinten jelen vagyok. Hihetetlen jó barátságok köttettek, bárkire számítani lehet, még úgy is hogy személyesen nem is találkoztam még pár emberrel.

Ezen gyakorlat mentén szerintem ebbe az irányba mehetne ez a fórum is mert abban teljes mértékben hiszek, hogy az ember jóra született, csak nem úgy sikerül néhány dolog időnként ahogyan azt szeretné.

egy link a klippünkhöz, ne vegyétek önreklámnak

http://www.youtube.com/watch?v=hnUMWh8y ... re=related

Üdv

Szabolcs
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 15