80-20% zeneszöveg arány mellett, szerintük a 3 órás közszolgálati műsor, amiben az elmúlt egy hét eseményeit ismertetjük, úgy érvényesül, ha 3 órából 3 órában szöveg van. De legalább 50%-ot meghaladóan.
Ad1: 80-20% zeneszöveg arányt vállaltam mindenre
ad2: ha egyszer nem történik ennyi minden ebben a porfészek városban, nem tudok többet mint ami van, akkor a maradék 2 órában legyen csend?
Szerintük egy Szombati szösszenet műsor amelynek mindhárom órája tematizált (utazási,lakberendezési,szórakozási lehetőségek-programajánlatok-színház stb) csak időkitöltő jellegű műsor sok zenével....
ugyanezt mondták pl a reggeli műsorra, amelyben szintén vannak fix műsorelemek..
az elektronikus rétegzenei műsor szerintük magazinműsor - mié?
a kívánságműsor és a hallgatók által összeszavazott slágerlista (Smile TOP20) szerintük kereskedelmi műsor -> nincs emeltdíjjas tel-sms számunk, nekem ebből kurvára nincs semmiylen bevételem csak plusz munkám...
hirtelen ennyi, de majd ha eszembe jut megírom, most nincs előttem a papír.
ja és gecire nincs 25.000 Ft-om, mikor még azért a kurva rezsipályázatért is küzdök február óta mert azzal is csak szopatnak és benne áll 93.000 Ft-om, hogy pár hónapra legyen 2 embernek fizetése. áhh.. nem is folytatom.
Jimmer