RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#78352  Szerző: colter

Nightman írta:Gagyirádión melóhelyen 2 rádió jön be jól.. Gong,Neo.. Nap végére frankón leamortizálódom.. Az még ok,hogy retroznak,csak azt nem fogom fel,mért mindíg u.azt az unásig játszott slágerét eröltetik x előadónak.. Nem tűnik fel nekik a hallgatók hiánya? A hétvégi kiv.műsorban István Donát (ja,újabban Dani) -n hallani h nem érzi jól magát.. Kérő is alig.. Meddig lehet ezt a vonalat eröltetni? Hirdetőket is csak a bumeráng vonzza be.. Mindíg u.az a 40 zene.. Jajh.. Nálam ők a rádiózás alja..
Szerintem is elég alja szint amit művel ez a rádió. Meg azt nem értem, hogy pl Led Zeppelin (stílus teremtő zenekar), Red Hot Chili Peppers (80-90-es évekbeli számok), Whitesnake, meg pl az új Lenny Kravitz számot miért nem játsszák? Ez a szám szerintem sokkal jobb, mint pl egy Rihanna szám.
A zenei szerkesztők szerintem rosszul vannak már hogy mindig ugyanazokat kell játszaniuk nap mint nap. (Szerintem ezen ők nem tudnak változtatni sajnos, mert a vezetők mondják meg hogy mit kell leadni.)
Meg van sokezer más minőségi előadó is a világban, csak annyira be van szűkülve a "zenei paletta" hogy az már szánalmas...
 #78351  Szerző: DWC

Nálunk ez szólt tegnap (is..) a műhelyben. A leggyorsabb szám közepes tempójú volt. Anno a Class-os vagy a Neo-s kutatásban volt egy olyan kérdés, hogy melyik rádióra igaz, hogy munka közben jó hallgatni; na, erre nem.
 #78344  Szerző: Nightman

Gagyirádión melóhelyen 2 rádió jön be jól.. Gong,Neo.. Nap végére frankón leamortizálódom.. Az még ok,hogy retroznak,csak azt nem fogom fel,mért mindíg u.azt az unásig játszott slágerét eröltetik x előadónak.. Nem tűnik fel nekik a hallgatók hiánya? A hétvégi kiv.műsorban István Donát (ja,újabban Dani) -n hallani h nem érzi jól magát.. Kérő is alig.. Meddig lehet ezt a vonalat eröltetni? Hirdetőket is csak a bumeráng vonzza be.. Mindíg u.az a 40 zene.. Jajh.. Nálam ők a rádiózás alja..
 #78195  Szerző: csokie

Köszi. :)
 #78087  Szerző: lali87

Kémény mint Tarzan sarka bazeee :shock:
"...szegény szektor, cigány szektor....."
"...A gettósítás mellet vagyok...." :sealed: :sealed: :sealed:

Mondjuk a Bumeráng mindig is ilyen volt, de mivel régen nem hallgattam, kicsit mellbe vágott 8-)
 #78066  Szerző: csadam

csokie írta:nem lehet letölteni sem megnyitni.
Nekem elkezdte letölteni, de megszakítottam, mert telóra soká töltötte volna le. És ha OFF volt, akkor bocs.
 #78065  Szerző: csokie

nem lehet letölteni sem megnyitni.
  • 1
  • 284
  • 285
  • 286
  • 287
  • 288
  • 584