RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#78455  Szerző: Hulk

akos9277 írta:
Kedves Hulk! Valamit te nagyon félreérthettél. Először próbálja meg figyelmesen elolvasni valamit, majd arra összeszedetten válaszolni. 1,5 hónapos Rádió1-es gyakornokoskodásom után hidd el, ismerem a Zenont. Viszont vagy kapkodtál az írásnál, vagy f_god sincs a programról, de legalábbis annak működéséről a Neo-ban, biztos nincs. 2 napot láthattam a rendszert működni ott, nem beszélek hülyeségeket. Lehet, hogy megvan a lista szerkesztve teljesen, de ki is van nyomtatva a műsorvezetőnek, hátha valami bibi van, és használni is kell nem egyszer. A Rádió1-ben meg van hogy 7 nappal előre le van generálva a lista, a vidéki stúdióknak ugyanis leküldik .txt fájlban.
Először megpróbálja figyelmesen elolvasni valamit, majd eldönteni, tegez-e vagy magáz-e... :D
Kicsit beszél madzsar, de ír is... :gülü2:

Kérlek, ne haragudj, hogy beleszóltam összeszedetlenül! :D
Írásod alapján f.ngom sincs ezekről, hiszen te 1,5 hónapig nézted és 2 napig láttad is...
:shock:
 #78450  Szerző: akos9277

Hulk írta:
Jézusom, ti hol éltek? A középkorban?
Kézzel rakják, meg betenni???
:gülü2:
A Neo FM-ben adásvezérlő rendszer működik, szoftveres alkalmazás!
Számítógép játssza a fájlokat!!!
Vagy ne használjak ilyen bonyolult szavakat? :D
Zenonnak hívják a rendszert és selector programmal szerkesztik a zenét, annak neve Power Gold! (elődje a Music Master)
Képzeljétek, nem csak a zenéket szerkeszti megadott szabályok szerint, hanem bepakolja a reklámokat, de még a promókat is, stb...

Ja és az áramot sem tekerős biciklivel nyerik dinamóról... :D

Jó ez a (szakmai?) fórum, ritkán járok erre, de mindig ledöbbenek... :D
Kedves Hulk! Valamit te nagyon félreérthettél. Először próbálja meg figyelmesen elolvasni valamit, majd arra összeszedetten válaszolni. 1,5 hónapos Rádió1-es gyakornokoskodásom után hidd el, ismerem a Zenont. Viszont vagy kapkodtál az írásnál, vagy f_god sincs a programról, de legalábbis annak működéséről a Neo-ban, biztos nincs. 2 napot láthattam a rendszert működni ott, nem beszélek hülyeségeket. Lehet, hogy megvan a lista szerkesztve teljesen, de ki is van nyomtatva a műsorvezetőnek, hátha valami bibi van, és használni is kell nem egyszer. A Rádió1-ben meg van hogy 7 nappal előre le van generálva a lista, a vidéki stúdióknak ugyanis leküldik .txt fájlban.
 #78433  Szerző: lali87

Zenonról nem találtam leírás, de szemléltetésnek jó lesz:
http://www.audmaxbroadcast.hu/CMProduct ... toszoftver

Amikor a Sláger "megszűnt" még majd egy évig ment a neten mindenféle komolyabb beavatkozás nélkül, és az 1-2 alkalomtól eltekintve amikor valami "elállítódott" olyan volt mint amikor még működött, pedig szerintem havonta, ha egyszer ránézett valaki akkor sokat mondok. És jó volt a zenei "szerkesztés" pedig a kutya nem foglalkozott vele. :-P
 #78429  Szerző: Hulk

akos9277 írta:
DWC írta:
colter írta: A zenei szerkesztők szerintem rosszul vannak már hogy mindig ugyanazokat kell játszaniuk nap mint nap.
Nem hinném, hogy kézzel rakják össze a listát, de ez csak zárójel.
Pedig ugyan úgy napokra előre szerkesztett lista van, mint a rádió1-ben. A műsorvezető papíron kapja mit kell betenni :)
Jézusom, ti hol éltek? A középkorban?
Kézzel rakják, meg betenni???
A Neo FM-ben adásvezérlő rendszer működik, szoftveres alkalmazás!
Számítógép játssza a fájlokat!!!
Vagy ne használjak ilyen bonyolult szavakat? :D
Zenonnak hívják a rendszert és selector programmal szerkesztik a zenét, annak neve Power Gold! (elődje a Music Master)
Képzeljétek, nem csak a zenéket szerkeszti megadott szabályok szerint, hanem bepakolja a reklámokat, de még a promókat is, stb...

Ja és az áramot sem tekerős biciklivel nyerik dinamóról... :D

Jó ez a (szakmai?) fórum, ritkán járok erre, de mindig ledöbbenek... :D
 #78422  Szerző: LuciFerko

Nekem ez random gyanús :D
 #78418  Szerző: akos9277

DWC írta:
colter írta: A zenei szerkesztők szerintem rosszul vannak már hogy mindig ugyanazokat kell játszaniuk nap mint nap.
Pedig ugyan úgy napokra előre szerkesztett lista van, mint a rádió1-ben. A műsorvezető papíron kapja mit kell betenni :)
 #78395  Szerző: Gabeedj

Amíg hallgatják és nem lesz drasztikus hallgató vesztés, illetve hirdető is akad,addig itt nem változtatnak semmit.Csak nézzük a rádió 1et,ahol csak igazi mai Lágerek mennek.Hallgató hirdető egyaránt van és vígan megél,hiába van egy órában 2 * is ugyanaz a felvétel .Neo is vígan megél valahogy.Az ,hogy silány a minőség,sajnos akadálytalan hiszen a konkurencia sem jobb sokkal,így a hallgatottság nagyjából kiegyenlítődik.Ha minőség lenne az egyik adón,az húzná tovább a többit is a minőség felé.
 #78389  Szerző: DWC

#78358  Szerző: LuciFerko

#78353  Szerző: markfelt

Má' megin' itt tartunk?
  • 1
  • 283
  • 284
  • 285
  • 286
  • 287
  • 584