Kicsit foglalkoztam most ezzel a Rádió1 Zeg.-el. Én Gétyén élek (korábban említettem) és idáig elér a keszthelyi Helikon Rádió FM 99,4 ami 100 W-al sugároz, vagyis ezt írja a frekvencia.hu. A zeg.-i Rádió1 pedig 1 kW-al fog sugározni. Ugyebár 1 kW az 1000 W, akkor a zeg.-i Rádió1-nek muszáj hogy elszóljon idáig, hozzám. A Helikonnak (Keszthely) kb. 30 km-es a hatókörzete, akkor a Rádió1-nek nem lesz kicsi vételkörzete. (Lehet hogy amiket most leírtam hülyeség, nem tudom.)
lali87 írta:Figyelni a slágerlistákat és pár új tacket beszerezni nem hiszem, hogy komoly energiába kerülne.....Figyelni a slágerlistákat, megnézni, hogy mi az, ami kibír rajtuk egy pár hetet az élmezőnyben, kiválasztani közülük a rádió stílusába illőket, meghallgatni párszor, hogy csak elsőre bejövős, vagy még a 3. hallgatás után se menekülsz tőle azonnal, megvágni radio editre.. Nem tudom, hogy így csinálják-e, de nekem így tűnik logikusnak. És ez nagyobb meló és több idő, mint látszik. Ahogy észrevettem a Rádió 1 a bevált zenéket részesíti előnyben, amiket már valamennyire ismernek, szeretnek az emberek.