Dani írta:Nem értem, hogy annak idején a Roxyt milyen hamar lekapcsolták, a Face meg hónapok óta zavartalanul(!) működhet, valami nagyon nem tiszta ebben az ügyben...Roxyt nem a Hatóság kapcsolta le.
Dani írta:Nem értem, hogy annak idején a Roxyt milyen hamar lekapcsolták, a Face meg hónapok óta zavartalanul(!) működhet, valami nagyon nem tiszta ebben az ügyben...Roxyt nem a Hatóság kapcsolta le.
LuciFerko írta:Laci, csak rádióengedélyük volt, műsorszolgáltatási sosem. Hivatalosan RiseFM néven kellett volna sugározniuk a RiseFM műsorstruktúrájával, hálózatban a 98.9-el. Ebből azt hiszem csak a hálózatból való kikapcsolódás jogosultságát adta meg nekik az NMHH.mlaszlo írta:Lehet, hogy sikeres, de április közepe óta engedély nélkül működik. Furcsa, hogy ennyi idő alatt a hatóság még mindig nem tudta lekapcsolni. Nekem nincs bajom ezzel a rádióval, de a többi fővárosi rádióval szemben nem éppen tisztességes, hogy míg ők folyamatosan határidőre fizetik a hatóságnak a díjakat, hogy ne vegyék el a frekvenciájukat, addig gondolom a Face már nem fizet semmit, mégis szólhat.Bíróságon van az ügy, ami halasztó hatályú. Azaz hivatalosan még mindíg van engedélyük.
mlaszlo írta:Lehet, hogy sikeres, de április közepe óta engedély nélkül működik. Furcsa, hogy ennyi idő alatt a hatóság még mindig nem tudta lekapcsolni. Nekem nincs bajom ezzel a rádióval, de a többi fővárosi rádióval szemben nem éppen tisztességes, hogy míg ők folyamatosan határidőre fizetik a hatóságnak a díjakat, hogy ne vegyék el a frekvenciájukat, addig gondolom a Face már nem fizet semmit, mégis szólhat.Bíróságon van az ügy, ami halasztó hatályú. Azaz hivatalosan még mindíg van engedélyük.
chromsix írta:Ennyi? De azóta is működik, sőt azóta meg is egyezhettek, csinálhattak hiánypótlást, stb. Az abszolút nem lehetséges hogy még is csak betartják a szabályokat?Június elején volt egy kérelmük ezzel kapcsolatban, de a Médiatanács elutasította:
chromsix írta:Nem tartom valószínűnek hogy a Face engedélyek nélkül működjön, valószínűbb az, hogy csak találgatások folynak de konkrétumot itt nem tud senki semmit.A Médiatanács 473/2011. (IV. 14.) számú határozata