RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#78508  Szerző: orrhang

1,5 hónapos Rádió1-es gyakornokoskodásom után hidd el, ismerem a Zenont
1,5 hónap gyakornokoskodás alatt??? no comment, hidd el, hogy nem ismered :)
 #78504  Szerző: Attis

Hulk írta:
Attis írta: Kedves Hulk!
A legjobb védekezés a támadás.
Nagyon kevés kivételtől eltekintve a nagyobb kereskedelmik sajnos így működnek. (Volt szerencsém pár rádióhoz bekukkantani...) Nem mondom, hogy helyes, sőt...
Nem kételkedem a szakmai tudásodban. De arra kérlek, ne osztályozd, ne minősítsd a fórum tagjait! Van erre egy jó adminunk!
Saját magatokat minősítitek, nekem már nem kell!
A helyesírási, fogalmazási hibáktól hemzsegő kommenteitekkel, meg azzal a sok "szakmai" butasággal, amiben megfejtitek a kisebb-nagyobb rádiók működését...

Ne vedd magadra, nem neked szól, csak neked válaszoltam a minősítéssel kapcs-ban.
Részemről a vita lezárva. Én csak arra kértelek, hogy a személyeskedő stílust próbáljuk mellőzni.
Annak kifejezetten örülök, hogy szakmabeli vagy, így rálátásod van olyan dolgokra is, amelyre sokunknak nincs módja. Na de OFF vége. Különösen ebben a topicban, mert ez az a rádió, amelyet pár percnél tovább hallgatni nem tudok.
Írtátok, hogy a kezdeti NEO milyen jó volt. Valóban jobb, mint most. Viszont nem tetszett, hogy akkoriban egy - jobb szó nem jut eszembe - katyvasz volt. Szólt az undergroundtól elkezdve a 70-es, 80-as évek slágereiig minden. Nem igazán találta meg a rádió, kikhez is akar elsősorban szólni.
És ha már megszólítottalak.. Hulk! Mi a véleményed a tegező formáról a NEO-nál? Nekem még így közel 2 év után is nagyon fura. Főleg, amikor a hírműsorokban hallom.
 #78502  Szerző: alopisz

A zenei szerkesztés még mindig a zenei szerkesztőn múlik. Sablon sz@rrá nem a szelektor program teszi a zenei kínálatot.
 #78501  Szerző: LuciFerko

nekem az első két hónapban tetszett, nem volt ez a sablon sz_r...
 #78500  Szerző: alopisz

Sosem értettem miért kell próbálkozni a széllel szembe hugyozással..., annak sosincs jó vége.
 #78499  Szerző: Hulk

alopisz írta:Azért annyira nem mond hülyeséget a gyerök.

Persze már minden automatizálva van..., mert nincs másra pénz. (meg hát mert ez a normális)

De a kezdetek kezdetén kézzel szerkesztették a neóban a zenéket, mindenki hülyének is nézte őket, mert hát egyébként így egy 24 órát összepakolni igen csak izmos feladat. De aztán viszonylag hamar - a sok túlóra után - rájöttek Nesta-ék, hogy nem is akkora hülyeség a szelektor.
Jó, hát ez is az akkori Neo-t minősítette és a benne dolgozókat, hogy még hivatalosan is lenyilatkozták, hogy ők nem hisznek ezekben a "rádiócsináló" szoftverekben, majd ők kézzel megmutatják...
Nyilván egész Ny-Európa és az USA is hülye, akiknek 50 év előnyük van a rádiózásban! Majd a magyar szakemberek (?) megmutatják, hogy lehet ezt jobban is csinálni, ahogy ezt Hegyi György bele is mondta egy tv adásba...
Az akkori, 1-2 hónapig tartó Neo látványosan omlott össze, utána szivárogtak vissza a slágeresek...
 #78498  Szerző: alopisz

Azért annyira nem mond hülyeséget a gyerök.

Persze már minden automatizálva van..., mert nincs másra pénz. (meg hát mert ez a normális)

De a kezdetek kezdetén kézzel szerkesztették a neóban a zenéket, mindenki hülyének is nézte őket, mert hát egyébként így egy 24 órát összepakolni igen csak izmos feladat. De aztán viszonylag hamar - a sok túlóra után - rájöttek Nesta-ék, hogy nem is akkora hülyeség a szelektor.
 #78497  Szerző: Hulk

Attis írta: Kedves Hulk!
Nagyon kevés kivételtől eltekintve a nagyobb kereskedelmik sajnos így működnek. (Volt szerencsém pár rádióhoz bekukkantani...) Nem mondom, hogy helyes, sőt...
Nem kételkedem a szakmai tudásodban. De arra kérlek, ne osztályozd, ne minősítsd a fórum tagjait! Van erre egy jó adminunk!
Saját magatokat minősítitek, nekem már nem kell!
A helyesírási, fogalmazási hibáktól hemzsegő kommenteitekkel, meg azzal a sok "szakmai" butasággal, amiben megfejtitek a kisebb-nagyobb rádiók működését...

Ne vedd magadra, nem neked szól, csak neked válaszoltam a minősítéssel kapcs-ban.
 #78496  Szerző: markfelt

akos9277 írta:
Hulk írta:
Jézusom, ti hol éltek? A középkorban?
Kézzel rakják, meg betenni???
:gülü2:
A Neo FM-ben adásvezérlő rendszer működik, szoftveres alkalmazás!
Számítógép játssza a fájlokat!!!
Vagy ne használjak ilyen bonyolult szavakat? :D
Zenonnak hívják a rendszert és selector programmal szerkesztik a zenét, annak neve Power Gold! (elődje a Music Master)
Képzeljétek, nem csak a zenéket szerkeszti megadott szabályok szerint, hanem bepakolja a reklámokat, de még a promókat is, stb...

Ja és az áramot sem tekerős biciklivel nyerik dinamóról... :D

Jó ez a (szakmai?) fórum, ritkán járok erre, de mindig ledöbbenek... :D
Kedves Hulk! Valamit te nagyon félreérthettél. Először próbálja meg figyelmesen elolvasni valamit, majd arra összeszedetten válaszolni. 1,5 hónapos Rádió1-es gyakornokoskodásom után hidd el, ismerem a Zenont. Viszont vagy kapkodtál az írásnál, vagy f_god sincs a programról, de legalábbis annak működéséről a Neo-ban, biztos nincs. 2 napot láthattam a rendszert működni ott, nem beszélek hülyeségeket. Lehet, hogy megvan a lista szerkesztve teljesen, de ki is van nyomtatva a műsorvezetőnek, hátha valami bibi van, és használni is kell nem egyszer. A Rádió1-ben meg van hogy 7 nappal előre le van generálva a lista, a vidéki stúdióknak ugyanis leküldik .txt fájlban.
Mellesleg mondod ezt olyannak, aki évtizedek óta a szakmában van. :lol:

Nem baj, én jól szórakozom!
 #78484  Szerző: Attis

Hulk írta:
akos9277 írta:
Kedves Hulk! Valamit te nagyon félreérthettél. Először próbálja meg figyelmesen elolvasni valamit, majd arra összeszedetten válaszolni. 1,5 hónapos Rádió1-es gyakornokoskodásom után hidd el, ismerem a Zenont. Viszont vagy kapkodtál az írásnál, vagy f_god sincs a programról, de legalábbis annak működéséről a Neo-ban, biztos nincs. 2 napot láthattam a rendszert működni ott, nem beszélek hülyeségeket. Lehet, hogy megvan a lista szerkesztve teljesen, de ki is van nyomtatva a műsorvezetőnek, hátha valami bibi van, és használni is kell nem egyszer. A Rádió1-ben meg van hogy 7 nappal előre le van generálva a lista, a vidéki stúdióknak ugyanis leküldik .txt fájlban.
Először megpróbálja figyelmesen elolvasni valamit, majd eldönteni, tegez-e vagy magáz-e... :D
Kicsit beszél madzsar, de ír is... :gülü2:

Kérlek, ne haragudj, hogy beleszóltam összeszedetlenül! :D
Írásod alapján f.ngom sincs ezekről, hiszen te 1,5 hónapig nézted és 2 napig láttad is...
:shock:
Kedves Hulk!
  • 1
  • 282
  • 283
  • 284
  • 285
  • 286
  • 584