chromsix írta:tomi60 írta:Jártam ma a Csaba utcában és ott tökéletesen tiszta volt a vétel,míg a Horváth M. úton már susogós néha.Ebből nekem úgy tűnik,hogy még a Zagyvan Rádió adója van be kapcsolva és a Csaba utcából sugároznak,azért is van ez a magas sípoló ,de nem tiszta hang a frekin.Náluk volt mindig ,ilyen gáz,zajos az adás.Bár nem értem,hogy minek szórakáznak még,ha a Rádió60 fog ezen a frekin adni.Remélhetőleg nem fognak itt veszekedni és egyszerre sugározni mindketten.LuciFerko írta:Szerintem megvan ott minden szükséges technika, csak a szakértelem nincs.Viszont, itt aztán van szakértelem...
tomi60 írta:Jártam ma a Csaba utcában és ott tökéletesen tiszta volt a vétel,míg a Horváth M. úton már susogós néha.Ebből nekem úgy tűnik,hogy még a Zagyvan Rádió adója van be kapcsolva és a Csaba utcából sugároznak,azért is van ez a magas sípoló ,de nem tiszta hang a frekin.Náluk volt mindig ,ilyen gáz,zajos az adás.Bár nem értem,hogy minek szórakáznak még,ha a Rádió60 fog ezen a frekin adni.Remélhetőleg nem fognak itt veszekedni és egyszerre sugározni mindketten.
LuciFerko írta:Szerintem megvan ott minden szükséges technika, csak a szakértelem nincs.Viszont, itt aztán van szakértelem...