Eskuszöm nem áll szándékomban offolni -még jobban-a topicot,de azok a rádiok akiket az AH sugároz,a sugárzási dij horribilis diján felul még a villanyszámlát is a rádioval fizettetik ki?? 
RadiosJani írta:Alapvetően el kéne felejteni a Sláger rádiós hangulatot, és ugyanezt a zenei arculatot, mivel a Sláger már megszűnt és ez egy új névvel rendelkező új rádió lenne, ezért a stíluson és műsorokon is lehetne változtatni. A Bumeráng az egy jó műsor szerintem és ez az egy műsor ami a legjobban odavonzza a hallgatókat ehhez a rádióhoz reggelente, a többi az "nem téma", ahogy a Bumeráng egyik adásában mondta asszem Boros Lajos.mlaszlo írta:A pékek szakmai fórumán ha leszólom az más, mint ha a bolt előtt közlöm hogy rossz.RadiosJani írta: Amíg nem alkot valaki jobbat addig meg minek szólja le? na mindegy...Ha elmész egy pékségbe, veszel valami péksüteményt, de rossz íze van, vagy elmész egy étterembe és nem volt jó az étel, akkor a pék vagy a szakács is azt mondja Neked, hogy minek szólja le az ételt, csináljon jobbat? Elmegyek egy ruha üzletbe, veszek egy öltönyt, amit hozzám igazítanak, de valamit elszúrnak és elszabják, egyik ujja rövidebb, akkor ez így rendben van, mert én se tudok jobban varrni? Azért ez nem egészen így működik. Ők elvileg tanulták ezt a szakmát, mert érdekelte őket és jól kell csinálniuk, hogy megéljenek belőle, azt pedig a fogyasztó dönti el, hogy neki az a termék megfelelő-e.
De alapvetően mit csinálnak rosszul? Hogy csinálná az akinek nem tetszik? leszólások nélkül...
Egy picit OFF, de példát lehetne venni a Neo-nak a még "zöldfülű"-nek számító Oxygen Fm győri rádiójától ami a 103.1 MHz-en ad, szerintem változatos a rádió és a műsorvezetők is rendben vannak, picit visszafogott, nem olyan Radio1 stílus, de ez így van rendjén.