RADIOSITE Fórum

• Időjárás

#79137  Szerző: FLaci81

Győrben is esik...
 #79133  Szerző: csadam

Zoey írta:Jól van, az nem itt van... :)
Tudom. Azért írtam. Az előrejelzések szerint (amit ide jósolnak, általában beválik) holnap derült idő lesz, utána 3-4 napig esők lesznek. Mármint Miskolcon.
 #79131  Szerző: Zoey

csadam írta:
Zoey írta:
csadam írta:Elég sz*r idő van itt. Már éjjel fél 2 óta szakad az eső!!! :wailing: :wailing:
Ne már! :o Itt meg olyan szép nyári idő volt tegnap és van ma is, amilyen már két hete nem volt.
Azóta már itt elállt. És azt hiszem, DK felé vonul az esőzóna.
Jól van, az nem itt van... :)
 #79129  Szerző: csadam

Zoey írta:
csadam írta:Elég sz*r idő van itt. Már éjjel fél 2 óta szakad az eső!!! :wailing: :wailing:
Ne már! :o Itt meg olyan szép nyári idő volt tegnap és van ma is, amilyen már két hete nem volt.
Azóta már itt elállt. És azt hiszem, DK felé vonul az esőzóna.
 #79128  Szerző: Zoey

#79119  Szerző: csadam

Elég sz*r idő van itt. Már éjjel fél 2 óta szakad az eső!!! :wailing: :wailing:
 #78672  Szerző: csadam

LuciFerko írta:Balatoni Ősz :smoke: :punch:
:D XD
 #78668  Szerző: LuciFerko

Balatoni Ősz :smoke: :punch:
 #78649  Szerző: csadam

mlaszlo írta:Belenéztem reggel az m1-en a Balatoni nyár c. műsorba, július végén elég furcsa mikor az üres partot mutatják, néhány sétáló ember beöltözve pulóverbe, mintha nem is nyár, hanem április vége lenne :(
Hát az!
 #78644  Szerző: mlaszlo

Belenéztem reggel az m1-en a Balatoni nyár c. műsorba, július végén elég furcsa mikor az üres partot mutatják, néhány sétáló ember beöltözve pulóverbe, mintha nem is nyár, hanem április vége lenne :(
  • 1
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 209