Katy Perry - Last Friday Night (TGIF)
ilyen frisset már játszanak?
TG írta:Mi is csináltunk amolyan felmérés félét, hogy ki milyen rádiót hallgatDWC írta:Ráadásul elég sokan...én is tudnék mit változtatni/javítani rajta, de szerintem semmit sem csinálnak ok nélkül...elek írta:Fogalmazzunk tömören: a rádió 1 egy szakmai hiba.Aztán ugyan mitől lenne az? Végülis hallgatják..
(DVSC-FTC TV meccsen Rádió 1 reklámot is láttam a pálya szélén)
DWC írta:Ráadásul elég sokan...én is tudnék mit változtatni/javítani rajta, de szerintem semmit sem csinálnak ok nélkül...elek írta:Fogalmazzunk tömören: a rádió 1 egy szakmai hiba.Aztán ugyan mitől lenne az? Végülis hallgatják..
Nickman írta:Kicsit foglalkoztam most ezzel a Rádió1 Zeg.-el. Én Gétyén élek (korábban említettem) és idáig elér a keszthelyi Helikon Rádió FM 99,4 ami 100 W-al sugároz, vagyis ezt írja a frekvencia.hu. A zeg.-i Rádió1 pedig 1 kW-al fog sugározni. Ugyebár 1 kW az 1000 W, akkor a zeg.-i Rádió1-nek muszáj hogy elszóljon idáig, hozzám. A Helikonnak (Keszthely) kb. 30 km-es a hatókörzete, akkor a Rádió1-nek nem lesz kicsi vételkörzete. (Lehet hogy amiket most leírtam hülyeség, nem tudom.)Sok függ még attól is, hogy hol és milyen magasan lesz az adó. A Helikon Rádióé nem tudom milyen magasan van, de az Rádió1-é max. 43 m-en lehet majd.