Admin által belinkelt cikkből én inkább ezt találom a legérdekesebbnek:
Más.. Ma délután pont söröztem egyet haverokkal. 5 előtt pár perccel ismétlik a Bumeráng legjobb pillanatait. (Őszintén, ennek a vacak műsornak vannak még értékelhető pillanatai??
) A lényeg: kb. 3 percben más szavakat se hallottam, mint cenzúrázatlanul: sz*r, besz*rás, összesz*rta vki magát... Biztos volt valami bárgyú történet előtte, ami ezeket a reakciókat hozta elő az "istenekből"
. De ez nekem már emészthetetlen. Úgyhogy, Bumeráng: 
A NeoFM egy újabb fontos mérföldköve lesz az EMG 2007-ben elfogadott vállalati célkitűzésének megvalósításában, amely szerint: „az EMG elsődleges célkitűzése, hogy olyan - elsősorban ingyenes - médiaeszközöket hozzon létre és üzemeltessen sikeresen, amelyek hozzájárulnak Magyarország kulturális fejlődéséhez, feloldják az igényesség és a népszerűség közötti vélt ellentétet.”Ezt a "célkitűzést" (ha már egy mondaton belül kétszer is kihangsúlyozzák) nem sikerült teljesíteni. Sőt... Tovább megyek, és lehet, hogy durva lesz: de mostanság a Neo az igénytelenséggel akar népszerű lenni.
Más.. Ma délután pont söröztem egyet haverokkal. 5 előtt pár perccel ismétlik a Bumeráng legjobb pillanatait. (Őszintén, ennek a vacak műsornak vannak még értékelhető pillanatai??