RADIOSITE Fórum

• Helikon Rádió - Zalaegerszeg, Nagykanizsa, Keszthely

#81144  Szerző: Zoey

admin írta:Az viszont számomra nem bizonyos, hogy a zalaegerszegi 95.8-hoz nekik közük van, egyelőre pletykaszinten kezelem.
Na most akkor mi lesz itt? Rádió Zala nevet adtak meg a műsorszolgáltatás nevének, biztos, hogy ez a Helikonhoz kötődik, vagy adminnak volt igaza?
 #78919  Szerző: markfelt

Egy helyi rádióadó beindítása elég nagy tortúra.
Még akkor is, ha van pénz és jogi értelemben minden út zöld.

Az viszont számomra nem bizonyos, hogy a zalaegerszegi 95.8-hoz nekik közük van, egyelőre pletykaszinten kezelem.
 #78918  Szerző: Nickman

admin írta:
Nickman írta:A Helikon augusztus 1.-jén mégsem indult el. Lehet mégsem tervezik mostanában a terjeszkedést ?
Hogy mi? :)
Végülis nem szól már vagy 10 éve. :)
egy nagyon fontos szót kihagytam. :D ezt: Zalaegerszeg
a kérdés teljes egészében:
A Helikon augusztus 1.-jén mégsem indult el Zalaegerszegen. Lehet mégsem tervezik mostanában a terjeszkedést ?
 #78917  Szerző: markfelt

Nickman írta:A Helikon augusztus 1.-jén mégsem indult el. Lehet mégsem tervezik mostanában a terjeszkedést ?
Hogy mi? :)
Végülis nem szól már vagy 10 éve. :)
 #78913  Szerző: Nickman

A Helikon augusztus 1.-jén mégsem indult el. Lehet mégsem tervezik mostanában a terjeszkedést ?
 #76990  Szerző: ceve

laczfy írta:Azért érdekes azt hallani Kanizsán, hogy "Új hullám a Balatonon" :D
Múlt hétvégén totális képzavarként én egy "Helikon Rádió - Kanizsa hangja" szignált hallottam - Keszthelyen. :gülü:

Hát nem tudom, nekem ez a Zalásodás amolyan utolsó szalmaszálnak tűnik. Nem kétséges, hogy jóval gazdaságosabb, de Keszthelyen éppen az ízig-vérig helyi jellege miatt volt egészen jó hallgatottsága. A gyerekkori játszópajtásod vezette a műsort, kívánságműsorban a szomszéd néni kért számot, a sportrovatban a gimis tesitanárod adott interjút, és a közlekedési hírekben bemondták, hogy csőtörés van a házatok előtt.

Ha ezek az értékek elvesznek, mi marad? Amatőr módon egymás után dobált tinglitangli zenék, gagyi szignálokkal és beszédhibás műsorvezetőkkel.

Szóval ne legyen igazam, de a terjeszkedéssel a költségekkel együtt valószínű a hallgatottság is esni fog Keszthelyen és Kanizsán. Egerszeg bevonása meg érdekes kérdés, nagyon erős a konkurencia (Rádió1, N-Joy, Egerszeg), nekem amolyan tizenkilencre lapot húzásnak tűnik.
 #76541  Szerző: Zoey

95,8.
Viszont az az érdekes, hogy a 95,1-ért is indultak, amit végül a Rádió 1 nyert el, de ott saját nevükön pályáztak, itt pedig Rádió Zala néven.
 #76519  Szerző: djlacee

Hát ott biztos nem
 #76518  Szerző: Nickman

Zalaegerszegen a 92.9-en lesz majd a Helikon ? Vagy még nem tudni ?
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 17