http://www.youtube.com/watch?v=bIcuqdq01qg ez meg benne volt egy EstFM szignálban 

tomee írta:A bajok ott kezdődnek, és az nem tesz jót a szakmának, hogy ilyen cégek egyáltalán rádiót indítanak. Mielőtt elindulnak, nem ártana normális, szabályos szerződést kötni, névváltoztatási kérelmet benyújtani, fizetni az óvadékot/bankgaranciát stb...asr27 írta:Egyet értek veled! Többen szidják itt a Facet, legalább van egy House,Dance zenét játszó rádiónk! Ebben az országban mindig ez van, hogy mindenki a másikat szeretné tönkretenni és ez is lesz törvények, szabályok ide vagy oda!Többek között azért szokás a Face-t ekézni, mert ezek miatt a hülye stiklik miatt már szinte az indulásánál lehetett tudni, hogy nem lesz hosszú életű. Ennek tükrében még nehéz is élvezni tudván, hogy akármelyik héten lekapcsolhatják.
A többség erről persze mit sem tud, nem is publikus a dolog, csak már előre látni a hisztit, amit a lekapcsolásánál le fognak rendezni, mert ugyanez ment a Rise-nál és a Roxynál is. Jót tesz ez az amúgy is betegeskedő szakmának? Nem!
asr27 írta:Egyet értek veled! Többen szidják itt a Facet, legalább van egy House,Dance zenét játszó rádiónk! Ebben az országban mindig ez van, hogy mindenki a másikat szeretné tönkretenni és ez is lesz törvények, szabályok ide vagy oda!Többek között azért szokás a Face-t ekézni, mert ezek miatt a hülye stiklik miatt már szinte az indulásánál lehetett tudni, hogy nem lesz hosszú életű. Ennek tükrében még nehéz is élvezni tudván, hogy akármelyik héten lekapcsolhatják.
Chucky írta:Engem különösebben nem érdekel van-e engedély vagy sem. Sok dolog nem úgy működik az országban, ahogy kellene, akkor ne ezen akadjunk fel. Legalább nyújt egy kis alternatívát a zenei kínálata a többivel szemben és nem a sistergést kell hallgatni.Egyet értek veled! Többen szidják itt a Facet, legalább van egy House,Dance zenét játszó rádiónk!
Szerintem meg nem biznisz ez a rádió az üzelemtetőknek, mert csak viszi a pénzt. Szóval nem ebből fognak villát építeni Rózsadombon, ha valakinek ez szúrná a szemét...
Attis írta: Érdekes gondolkodásmód.Tökéletesen igazad van! De akkor a hasonlatnál maradva: mintahogyan a rokkanthelyen is előbb-utóbb megbüntet a rendőr, majd itt is eljár a hatóság, ha akar. Hidd el én is jobban örülnék, ha legálisan szólna a Face.![]()
Tudod, ennyi erővel nyugodtan parkolhatnék a rokkanthelyeken, az egyirányú utcában se kellene figyelni a haladási irányt. Minek? Felesleges...
Elég nagy baj, ha a Face ennyire lenézi a törvényeket. Nincs velük bajom, de jelen helyzetben valóban az adó lekapcsolását látom egyetlen helyes megoldásnak.
Chucky írta:Engem különösebben nem érdekel van-e engedély vagy sem. Sok dolog nem úgy működik az országban, ahogy kellene, akkor ne ezen akadjunk fel. Legalább nyújt egy kis alternatívát a zenei kínálata a többivel szemben és nem a sistergést kell hallgatni.Érdekes gondolkodásmód.
Szerintem meg nem biznisz ez a rádió az üzelemtetőknek, mert csak viszi a pénzt. Szóval nem ebből fognak villát építeni Rózsadombon, ha valakinek ez szúrná a szemét...
LuciFerko írta:Hanem az az érdekcsoport, aki a Face-t üzemelteti.Dani írta:Nem értem, hogy annak idején a Roxyt milyen hamar lekapcsolták, a Face meg hónapok óta zavartalanul(!) működhet, valami nagyon nem tiszta ebben az ügyben...Roxyt nem a Hatóság kapcsolta le.