RADIOSITE Fórum

• Rádió Eper - Miskolc - 92.4 MHz

#79074  Szerző: benjamin

Nem nevezném félig-meddignek sem a napi 5-6 órás (nem tudom pontosan mennyi) helyi műsorsávot. De igen amúgy, tavaly és idén is ezt hallottam a legtöbbször szólni a strandon.[/quote]
Tudomasom szerint 14-20-ig van helyi musor ami a radio1-hez kepest nem semmi. De ez mar OFF.
 #79060  Szerző: Zoey

benjamin írta:
Zoey írta:
TG írta:Neten lehetne ott is...
Végül is ja, bár nem hiszem, hogy akkor már pont ezt a rádiót akarnák netről nyomni. Egyébként strandokon jól bevált szokás más városokban, hogy helyi rádió szól, na de itt, Miskolcon nem igazán tudnak ilyet találni... :S
Felig-meddig Juventus :hehe:
Nem nevezném félig-meddignek sem a napi 5-6 órás (nem tudom pontosan mennyi) helyi műsorsávot. De igen amúgy, tavaly és idén is ezt hallottam a legtöbbször szólni a strandon.
 #79053  Szerző: benjamin

Zoey írta:
Végül is ja, bár nem hiszem, hogy akkor már pont ezt a rádiót akarnák netről nyomni. Egyébként strandokon jól bevált szokás más városokban, hogy helyi rádió szól, na de itt, Miskolcon nem igazán tudnak ilyet találni... :S
Felig-meddig Juventus :hehe:
 #79052  Szerző: Zoey

#79026  Szerző: TG

Zoey írta:
TG írta:
Zoey írta:A miskolci strandon már másodszorra hallom, hogy az Eper szól a hangszórókból. Mondjuk egy elég elütő zenénél már a Juventusra kapcsoltak. E kettőn kívül a Sztár szokott még szólni. De Class, Neo sosem. Korábbi években is főleg Juventust hallottam, meg Sztárt és néha MR2-t. De Epert sosem.
Melyiken? Diósgyőrin? Mert nekem a barlang kinti része is strand :D
Diósgyőrben elég érdekes lenne, ha a 92,4-en az Epret hallgatnák.
Selyemréten hallottam, a diósgyőrit nem is nagyon nevezném strandnak. A Barlangfürdő meg megint más.
Neten lehetne ott is...
 #79017  Szerző: Zoey

TG írta:
Zoey írta:A miskolci strandon már másodszorra hallom, hogy az Eper szól a hangszórókból. Mondjuk egy elég elütő zenénél már a Juventusra kapcsoltak. E kettőn kívül a Sztár szokott még szólni. De Class, Neo sosem. Korábbi években is főleg Juventust hallottam, meg Sztárt és néha MR2-t. De Epert sosem.
Diósgyőrben elég érdekes lenne, ha a 92,4-en az Epret hallgatnák.
Selyemréten hallottam, a diósgyőrit nem is nagyon nevezném strandnak. A Barlangfürdő meg megint más.
 #79004  Szerző: TG

#78966  Szerző: Zoey

A miskolci strandon már másodszorra hallom, hogy az Eper szól a hangszórókból. Mondjuk egy elég elütő zenénél már a Juventusra kapcsoltak. E kettőn kívül a Sztár szokott még szólni. De Class, Neo sosem. Korábbi években is főleg Juventust hallottam, meg Sztárt és néha MR2-t. De Epert sosem.

Amúgy elég vicces, hogy februárra mondták az új rádió indulását, a hangokat már év eleje óta keresik, de ezek szerint azóta sem találtak...

(zárójelben megjegyzem: bezzeg az ilyen "csakzene" kisközöket nem ellenőrzi a Hatóság...)
 #72486  Szerző: chromsix

Sikeres volt a műsorvezető keresés?
 #71836  Szerző: TG

Zoey írta:
chromsix írta:Fiúk, egy kicsit sok ez a "műsorvezető" keresik, minden zenébe muszáj ezt belevasalni?
Főleg, hogy már január/február óta keresik...
Bizonyára nem találják :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 45