RADIOSITE Fórum

• Időjárás

#79329  Szerző: DWC

admin írta:"A következő napokban is lehet a péntekihez hasonló fényjelenségre számítani, hiszen a jövő héten lesz a Perseida meteorraj megjelenésének maximuma" - mondta Ladányi Tamás csillagász, aki azt is kihangsúlyozta, hogy ez a meteor nem a Perseidákhoz tartozott.

Imádom az Index.hu teljesen értelmetlen mondatait!
Ezek szerint nem én vagyok a funkcionálisan analfabéta, hogy nem nagyon tudtam mire vélni..

Amúgy a sarki fény látszik valakinél?
 #79291  Szerző: markfelt

"A következő napokban is lehet a péntekihez hasonló fényjelenségre számítani, hiszen a jövő héten lesz a Perseida meteorraj megjelenésének maximuma" - mondta Ladányi Tamás csillagász, aki azt is kihangsúlyozta, hogy ez a meteor nem a Perseidákhoz tartozott.

Imádom az Index.hu teljesen értelmetlen mondatait!
 #79282  Szerző: DWC

LuciFerko írta:Csak elszólta magát a sufniban tárolt Iránból hozott plazmaágyú, bocs :)
Mondtam, hogy nem kéne hagynod, hogy játszanak vele a macskáid. :lol:
 #79262  Szerző: LuciFerko

Csak elszólta magát a sufniban tárolt Iránból hozott plazmaágyú, bocs :)
 #79145  Szerző: Szd96

Zoey írta:
Szd96 írta:Hála a jóistennek most már itt is esik újból :S
Gondolom most nem Miskolcon vagy, mert az eléggé meglepne! :shock:
De amúgy miért örülsz az esőnek ennyire? Ez a néhány nap jó idő így kikészített? :) (vagy csak ironizáltál?) :o
Nos igen, ez irónia akart lenni :)
Egyébként Dunaharasztiban vagyok faternál hónap közepéig. Szombaton megyünk Sopronba, majd szerdán jövünk, így remélem, hogy ott is a miskolcihoz hasonló idő lesz. :D
 #79142  Szerző: csadam

FLaci81 írta:Győrben is esik...
Még mindig???
 #79141  Szerző: Zoey

Szd96 írta:Hála a jóistennek most már itt is esik újból :S
Gondolom most nem Miskolcon vagy, mert az eléggé meglepne! :shock:
De amúgy miért örülsz az esőnek ennyire? Ez a néhány nap jó idő így kikészített? :) (vagy csak ironizáltál?) :o
 #79140  Szerző: Zoey

csadam írta:
Zoey írta:Jól van, az nem itt van... :)
Tudom. Azért írtam. Az előrejelzések szerint (amit ide jósolnak, általában beválik) holnap derült idő lesz, utána 3-4 napig esők lesznek. Mármint Miskolcon.
Igen, olvastam én is, így holnap még gyorsan elmegyek strandolni, ha utána már úgyse tudok, megint ki tudja, hány napig... :S
Közben meg hallgatom, milyen rádió szól éppen a strandon! ;)
 #79139  Szerző: Szd96

Hála a jóistennek most már itt is esik újból :S
  • 1
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • 209