RADIOSITE Fórum

• Egyéb DX (Wi-fi, GSM, weather station, stb...)

#79165  Szerző: chab7

olvaso1 írta: Tud valaki valami olcsó mobilinternetet? Alternatív is jó lenne. Megbízható legyen és min. 1GB. Természetesen túllépés esetén nem szeretnék többet fizetni. Voda, vagy T hálózat előnyben nálam. Telenor hálózata invitel jóvoltából elég sok negatív tapasztalattal áldott meg. Modem lényegében mind1, csak a 7.2 letöltést bírja és megbízható legyen.
A Voda oldalán ezt látom:
Internet Easy
Csomagban foglalt belföldi adatmennyiség: 2 GB
Túlforgalmazási díj: 0 Ft
Akciós havidíj (az első 3 hónapban): 1500 Ft
Havidíj (a 4. hónaptól): 3000 Ft
USB-modem: 1 Ft
vagy HotSpot zsebwifi: 9900 ft
 #78870  Szerző: szemilan

chab7 írta:
LazlowHUN írta:Valakit érintett már a Voda hálózatfelújítása? Elég gyorsan elég sok bázisállomáson indult be itt Szabolcsban az EDGE, szinte hihetetlen, hogy komplett bázisállomásokat cserélnek ki. Ráadásul új cellákat is találtam. Túl szép, hogy igaz legyen..
Kisvárdától délre, a következō településen lakom. Itt mindig is gond volt a térerōvel lakáson belül. Most viszont már akárhova letehetem a telefont (nem csak ablakba). A mobilnet ikon is G-rōl H-ra változott. Tehát kifejezetten javult a helyzet. (Bele is mentem egy hosszabbításba, és lett egy jó új kütyüm is - MotoDefy - aminek jobb a rádió része mint a HTC Polarisnak volt. Majd eredmények mennek az FM topicba. ;) )
Bár csak nálam is javítanának a helyzeten. Igaz nem olyan szörnyű. De mind a 3 szolgáltatóra elmondható, hogy gyenge.

Más

Tud valaki valami olcsó mobilinternetet? Alternatív is jó lenne. Megbízható legyen és min. 1GB. Természetesen túllépés esetén nem szeretnék többet fizetni. Voda, vagy T hálózat előnyben nálam. Telenor hálózata invitel jóvoltából elég sok negatív tapasztalattal áldott meg. Modem lényegében mind1, csak a 7.2 letöltést bírja és megbízható legyen.
 #78861  Szerző: chab7

LazlowHUN írta:Valakit érintett már a Voda hálózatfelújítása? Elég gyorsan elég sok bázisállomáson indult be itt Szabolcsban az EDGE, szinte hihetetlen, hogy komplett bázisállomásokat cserélnek ki. Ráadásul új cellákat is találtam. Túl szép, hogy igaz legyen..
Kisvárdától délre, a következō településen lakom. Itt mindig is gond volt a térerōvel lakáson belül. Most viszont már akárhova letehetem a telefont (nem csak ablakba). A mobilnet ikon is G-rōl H-ra változott. Tehát kifejezetten javult a helyzet. (Bele is mentem egy hosszabbításba, és lett egy jó új kütyüm is - MotoDefy - aminek jobb a rádió része mint a HTC Polarisnak volt. Majd eredmények mennek az FM topicba. ;) )
 #78577  Szerző: Máté

olvaso1 írta:
Máté írta:
csadam írta:Itt van. :)
Akkor biztos csak itt Pesten van valami gáz a cellákkal,mert több mobilon is néztem és nem volt.
Gondolom GSM-et nézted (2G) a 3G-re azt hiszem már nem raktak Cellainfó szolgáltatást. (050)
Igen,a GSM-et néztem.
 #78574  Szerző: szemilan

dlevi94 írta: a mostani egy MyAudio MA C80, amit 2500-ért vettem a MediaMarkt-ban. Megvagyok vele elégedve, elértem vele az 50 métert!! (külön antenna nélkül).
Hálózati adapterről működtetem, talán ennek is köze van ehhez, valamint sokat számít a frekvencia is, ugyanis a 90 Mhz alatti valamint a 106 Mhz feletti tartományban jelentősen veszít a jelerősségéből, ezért érdemesebb egy "csöndesebb" frekit kiszemelni....

A mienk jó ha 5M-ig elvisz :)
 #78573  Szerző: szemilan

Máté írta:
Akkor biztos csak itt Pesten van valami gáz a cellákkal,mert több mobilon is néztem és nem volt.
Gondolom GSM-et nézted (2G) a 3G-re azt hiszem már nem raktak Cellainfó szolgáltatást. (050)
 #78568  Szerző: donder

ma délelőtt bejött az Edge józsán... :D
hazajötem, egyből visszaváltott a GPRS-re... :S
 #78526  Szerző: FLaci81

dlevi94 írta: valamint sokat számít a frekvencia is, ugyanis a 90 Mhz alatti valamint a 106 Mhz feletti tartományban jelentősen veszít a jelerősségéből...
Ezt viszont nem tudtam, sebaj, jó tudni, hogy ilyen is van. :)
 #78512  Szerző: Máté

#78509  Szerző: dlevi94

FLaci81 írta:
Nightman írta:Ez kérdés akart lenni.. Akinek van Fm transzmittere,tett már hasonló próbát? Magasan lévő nagy antennára kötötte már a kütyüt? Meddig szólt el? Majd tesztelem buszon is,megnézzük mit szól a sofőr úr ha a klubrádiót egy kis beat-tel zavarjuk.. :D
Transmitter típusa is válogatja melyik meddig szól el, valamelyik hatalmasat szól, némelyik alig pár m-rel tud többet.
Megosztanám észrevételemet az általam használt transmiterekkel kapcsolatban.... Az első transmittert 2000-ért vettem a helyi piacon (NoName készülék), telefonnal tesztelve 30-35 métert szólt tisztán, majd 2 hét után megadta magát... a mostani egy MyAudio MA C80, amit 2500-ért vettem a MediaMarkt-ban. Megvagyok vele elégedve, elértem vele az 50 métert!! (külön antenna nélkül).
Hálózati adapterről működtetem, talán ennek is köze van ehhez, valamint sokat számít a frekvencia is, ugyanis a 90 Mhz alatti valamint a 106 Mhz feletti tartományban jelentősen veszít a jelerősségéből, ezért érdemesebb egy "csöndesebb" frekit kiszemelni....
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 37