RADIOSITE Fórum

• DVB-T

#7926  Szerző: Zsolt

LuciFerko írta:
Zsolt írta:A Netboard fóruma szerint Kecskeméti Katonai Repülőtér miatt van átmenetileg korlátozva a teljesítmény. Valószínűleg koránt sem a végleges ez az állapot. Egyszerűen egy kényszerállapot ez az egész Dec. 1-jei indulás. Szerintem 1-2 évig semmit nem lehet elvárni ettől az országtól. Valószínűleg a a két főadó még felkerül a jövő év elején, aztán mindenki lapít, ahogy tud.
he? WTF???? a légikommunikáció 108....136 mhz-en megy... ehhez köze nincs az UHF sávnak...
Illetékes írja: talán lassan érdemes megköszönnie a pest környékén lakóknak a kecskeméti katonai repülőtér állítólag leadás alatt lévő frekvenciája miatti jelentős sugárzáskorlátozást. lehet fordulni a frekvenciagazdálkodásért felelős illetékesekhez.

:? :? :?
Gondolom nem feltétlenül a légikommunikációról van szó.
 #7925  Szerző: rsite1

Ez legyen a legnagyobb baj, hogy ott megy egy párszáz wattos átjátszó. :)
had menjen, mégiscsak a királyi 1-es. kiérdemli szvsz. :)
 #7923  Szerző: LuciFerko

mg írta:egyébként néztem épp (meg összeraktam egy táblázatba az összes magyarországi tévéadót, majd megosztom), hogy csak az m1-et átjátszókkal együtt több, mint 150 adó sugározza... ha a zajtűrés miatt ez csökkenthető lenne, már ezért is megérné a DVB-T...
(egyébként megtaláltam a szegedi O8-as átjátszót nyilvántartásban is :) ritka hülyeség, amikor itt a C26-os gerinc is, ami még Kisteleken is jön, sőt a KTV fejállomás onnan szedi Szentes helyett :) gondolom, még akkor csinálták, amikor nem volt szegedi gerinc, hogy a lakótelepeken könnyebb legyen venni, mint Szentest és ottfelejtődött)
Siófokon is van az O9, ami tök felesleges mert ott dönget a kabhegyi O12...
 #7922  Szerző: LuciFerko

Zsolt írta:A Netboard fóruma szerint Kecskeméti Katonai Repülőtér miatt van átmenetileg korlátozva a teljesítmény. Valószínűleg koránt sem a végleges ez az állapot. Egyszerűen egy kényszerállapot ez az egész Dec. 1-jei indulás. Szerintem 1-2 évig semmit nem lehet elvárni ettől az országtól. Valószínűleg a a két főadó még felkerül a jövő év elején, aztán mindenki lapít, ahogy tud.
he? WTF???? a légikommunikáció 108....136 mhz-en megy... ehhez köze nincs az UHF sávnak...
 #7919  Szerző: mg

egyébként néztem épp (meg összeraktam egy táblázatba az összes magyarországi tévéadót, majd megosztom), hogy csak az m1-et átjátszókkal együtt több, mint 150 adó sugározza... ha a zajtűrés miatt ez csökkenthető lenne, már ezért is megérné a DVB-T...
(egyébként megtaláltam a szegedi O8-as átjátszót nyilvántartásban is :) ritka hülyeség, amikor itt a C26-os gerinc is, ami még Kisteleken is jön, sőt a KTV fejállomás onnan szedi Szentes helyett :) gondolom, még akkor csinálták, amikor nem volt szegedi gerinc, hogy a lakótelepeken könnyebb legyen venni, mint Szentest és ottfelejtődött)
 #7916  Szerző: Zsolt

mlaszlo írta:De gondolom ezt előre tudták, nem most derülhetett ki, akkor pedig erről már korábban tájékoztathatták volna a leendő nézőket.
Hát... eddig sem eresztették el magukat információközlésben... Azon kívül, hogy nyáron ígértek 8 csatornát őszre, majd hó végén benyögték, hogy majd 1-jén indul "valami" az ország egyes részein.
 #7914  Szerző: mg

semmi baj nem lenne az egésszel, ha nem reklámozzák be agybafőbe, nem kapja fel (ráadásul szarul feldolgozva, ismerethiányosan) a média, és nem üti bele az orrát a politika. akkor még örülnénk is annak a két nyomorult MPEG4-es Duna TV-nek, és azzal lennénk elfoglalva, hogy ki, mivel, hogyan fogta a multiplexeket...
 #7912  Szerző: mlaszlo

De gondolom ezt előre tudták, nem most derülhetett ki, akkor pedig erről már korábban tájékoztathatták volna a leendő nézőket.
 #7900  Szerző: Zsolt

A Netboard fóruma szerint Kecskeméti Katonai Repülőtér miatt van átmenetileg korlátozva a teljesítmény. Valószínűleg koránt sem a végleges ez az állapot. Egyszerűen egy kényszerállapot ez az egész Dec. 1-jei indulás. Szerintem 1-2 évig semmit nem lehet elvárni ettől az országtól. Valószínűleg a a két főadó még felkerül a jövő év elején, aztán mindenki lapít, ahogy tud.
 #7846  Szerző: mg

centerweb írta:"A Tv2 és az RTL Klub is beperelte az Antenna Hungáriát, amiért csak neki előnyös szerződést akart ráerőszakolni a két nagy országos kereskedelmi csatornára. A TV2 és az RTL Klub belátható időn belül nem csatlakozik a MinDig TV-hez." - http://index.hu/kultur/media/digi7687/
az apjuk büdös rongybacsavart f...át, amit rávert a gumicsizmára, aztán p....nrúgta vele a k...a édesanyjukat, hogy egyszer lenne valami normális technikai fejlesztés magyarisztánban, és azt is elb....ák
  • 1
  • 187
  • 188
  • 189
  • 190
  • 191
  • 203