RADIOSITE Fórum

• Ayudate Holding (DoQ, SportKlub)

#95973  Szerző: Attis

A mai Nemzeti Sportban olvastam, hogy komolyan érdeklődnek a foci NB1-ért is. Sport1-2 fő profilja.... Majd a UPC eldönti.
Rájuk is férne. Több szolgáltató is kidobta őket, valami "húzó" nagyon kellene nekik.
 #95961  Szerző: mlaszlo

Május 18-án rajtol az új SportKlub!

Május 18-án, pénteken, 18.00 órakor a Férfi Kosárlabda Döntő első mérkőzés félidejét követő szünetben emlékezetes pillanatokra számíthatnak a SportKlub nézői!

A rangadó közbeni vizuális átalakulás a SportKlub új időszámítását szimbolizálja. Az új kor középpontjában az új embertípus, a „Homo Fanaticus”, azaz a SZURKOLÓ áll.
 #88726  Szerző: mlaszlo

Nem kellett sokáig nélkülözniük a T-Home előfizetőknek a Sport Klub-ot:
A SportKlub újra a T-Home kínálatában!

A Sportklub köszöni a különböző fórumokon érkező támogató leveleket és hozzászólásokat, melyek a Magyar Telekom korábbi döntésére érkeztek. Ugyanakkor köszöni a Magyar Telekomnak, hogy rugalmasan reagálva a helyzetre, döntését megváltoztatva ismét elérhetővé teszi a SportKlub televíziós csatornát a kínálatában.

-Óriási megtiszteltetés számunkra, hogy a nézők pótolhatatlannak tartják csatornánkat. Örömmel jelenthetem, hogy megszületett a megállapodás a Magyar Telekommal, melynek köszönhetően a Sportklub hamarosan ismét látható lesz a cég hálózatain - nyilatkozta Enyedi András a csatornát üzemeltető IKO Kábeltévé Kft. ügyvezető igazgatója.
 #78904  Szerző: mlaszlo

jeek írta: Van azon kapcsolójel rendesen, a csatornánál nincs hiba.
Csak a "készüléket" kéne átállítani, ami optikáról leveszi a jelfolyamot és továbbítja, analóg jel esetén meg ugye a beltéri egységet a fejállomáson.
Igazad lehet, csak ugye eddig már nem egy magyar nyelvű csatorna állt át 16:9-es sugárzásra (m1, m2, Duna TV, Autonómia, Eurosport, Spektrum, ATV, Sport1, Sport2, SportM) és UPC-nél egyikkel sem volt gond digitálison és analógon sem (legalábbis Budapesten mindig zökkenőmentes volt az átállás), most viszont nyújtott képe van analógon a Sport Klub-nak, nincs letter box-ba rakva.
Ugyanakkor nem értem, hogy miért nem tudják váltogatni 4:3 és 16:9 között a képarányt, mint az m1, m2 vagy a Spektrum, ez a két oldalról szürke csíkkal kiegészített kép elég érdekesen néz ki. 4:3-as tv-n ilyenkor csak egy kis képkocka van, mint a Filmbox-nál.
 #78903  Szerző: tomee87

mlaszlo írta:
Valami a csatornánál lehet szerintem, mert Mindig TV-n sincs kapcsolójel még és ők elvileg optikán kapják a Sport Klub-ot.
Van azon kapcsolójel rendesen, a csatornánál nincs hiba.
Csak a "készüléket" kéne átállítani, ami optikáról leveszi a jelfolyamot és továbbítja, analóg jel esetén meg ugye a beltéri egységet a fejállomáson.
 #78899  Szerző: mlaszlo

jeek írta:
djlacee írta:Directen nincs wss, nyujtva van a kep
Állítólag a budapesti központi UPC kábelen analógon is ugyanez a helyzet.

Szerencsére nálunk analóg és digitális kábelen is rendben van. Viszont az a szürke mozgó keret 4:3-as adásoknál, elég gáz... Bár ma a Sport1-en is keretes volt a 4:3-as adás, csak ott sárga volt a keret színe :D
Valami a csatornánál lehet szerintem, mert Mindig TV-n sincs kapcsolójel még és ők elvileg optikán kapják a Sport Klub-ot.
 #78888  Szerző: tomee87

Állítólag a budapesti központi UPC kábelen analógon is ugyanez a helyzet.

Szerencsére nálunk analóg és digitális kábelen is rendben van. Viszont az a szürke mozgó keret 4:3-as adásoknál, elég gáz... Bár ma a Sport1-en is keretes volt a 4:3-as adás, csak ott sárga volt a keret színe :D
 #78781  Szerző: mlaszlo

Már van kapcsolójel, de fix 16:9-es az adás, nincs képarányváltás, mint pl. az m1-nél. Most 4:3-as műsor két oldalt fura szürke csíkkal megy. Gyönyörűen néz ki. Remélhetőleg az RTL-nél ez nem így fog működni.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 43