RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#79400  Szerző: mlaszlo

Mintha javult volna a zenei szerkesztés, valamivel hallgathatóbb lett, bár most talán még jobban hasonlít a Slágerre.
 #79263  Szerző: Gabeedj

Csizinszky teljes egészében nem kell a Neoba.Ideje lenne a z újítás ,mert lassan beszürkül a rádió.Elvileg azért nyerték meg a frekvenciát,hogy rádiót üzemeltessenek és jobban mint az elődeik.Hát ez az utóbbi időben nem igen jön össze.Talán elfelejtették,hogy mit vállaltak ?Vagy jó magyar szokás szerint,amíg nem érjük el célunkat addig hajtunk és ha elértük( frekvenciát megnyerték),akkor nem költünk rá és tojunk az egészre ..
 #79237  Szerző: Zoey

Jó döntés volt szerintem, hogy megcserélték a hírekben a közlekedési infókat és az időjárást. Szerintem voltak olyanok - hozzám hasonlóan , akik az időjárás után nyonták is ki/át a rádiót, így viszont muszáj kivárni az útinfókat, mivel az időjárás érdekel, és ez utána közvetkezik.

Más. Csizinszky Éva hangja nagyon irritál. Sose voltam nagy rajongója.
 #79188  Szerző: markfelt

PooLee írta:A "Petőfi rádióval" (ahogy manapság hívják) felveheti azonban a versenyt kaotikusságban.
:)
 #79181  Szerző: PooLee

Kíváncsi leszek; ezen a toldozgatás-foldozgatás nem segít, annyi biztos. Meg kérdés, hogy ha valami nagyon ütőset csinálnak, a hitelüket vissza tudják-e nyerni valaha (vagy volt egyáltalán ilyenük?). A "Petőfi rádióval" (ahogy manapság hívják) felveheti azonban a versenyt kaotikusságban.
 #79152  Szerző: szemilan

admin írta:Az új embereikből.
Azaz ? Kik azok új emberek ?
 #79150  Szerző: markfelt

Az új embereikből.
 #79149  Szerző: DWC

admin írta:Nu, aszongyák a madarak, hogy kezdődik a felszállóág, ne temessük.
Ha lefut a kérdőívezősdi, valószínűleg megint jön a nagy megfejtés, hogy hogyan is kéne ezt csinálni, hogy hallgassák is. Szóval az száz százalék, hogy belepiszkálnak az eddigi dolgokba, de miből gondolod, hogy most tényleg érdemes bizakodni?
 #79098  Szerző: Zoey

admin írta:Nu, aszongyák a madarak, hogy kezdődik a felszállóág, ne temessük.
Most már igazán bemutathatnál ezeknek a madár ismerőseidnek! ;)
 #79093  Szerző: markfelt

Nu, aszongyák a madarak, hogy kezdődik a felszállóág, ne temessük.
  • 1
  • 275
  • 276
  • 277
  • 278
  • 279
  • 584