RADIOSITE Fórum

• Magyar Telekom (T-Home, ViDaNet)

#8671  Szerző: Zoshi

http://www.vidanet.hu/karacsony

Karácsonyi meglepetés!

Élvezze Ön is digitális szolgáltatásunk teljes kínálatát!

A karácsonyi ünnepek alatt - előfizetéstől függetlenül - valamennyi, digitális dekóderrel rendelkező ügyfelünknek elérhetővé tesszük az összes, digitálisan továbbított csatornánkat.

Kellemes ünnepeket kívánunk!

VidaNet ZRt

Úgy nézki ebből rendszer lesz. 8-)
 #8282  Szerző: molnarb

A Filmmúzeum valahogy nem a T csoport szíve csücske. Anno az analogból ez volt az első ami repült. Most, hogy eltűnik a digitálisból szerintem elég gáz. Tematikájában igen egyedi csatorna. Gáz, hogy nem találtak neki helyet a digitálisban.
 #8267  Szerző: Zoshi

Megjött a tájékozató.

Ami a Vidát árinti a változásokban:
Analóg Január 5. től: Fix kikerül, helyére jön a Fönix
A Fönix helyére jön a deko.
Digitális:
Kikerülő csatornák: Sat1, Filmmúzeum

Helyette: Poén! alap csomagba kerül, + Reflektor, Deko.

A szolgáltatások ára NEM emelkedik!

Az Animax továbbra sem szünik meg. :D
 #7942  Szerző: Zoshi

Na, most hogy pár napja mennek az új csatik véleményezem.

Iko-kal sztem nincs semmi gond, a Sorozat +-on megy a 2 kedvencem (Buffy, Angel, mindíg nézem. :) )
Minőség rendben van, és a Sorozatok minőségével sincs gondom. Egy ami zavar, a sok ajánló, műsor közben 3 4 megszakítás... Mondjuk nagyjából érthető, hisz minden sorozat 40 42 perces, a maradék 20 percet ki kell tölteni.

Filmbox: A minöség rendben van, látszik h Optika, de amit észrevettem az baj. A Hang. Van olyan film ami rendben van hang ügyileg, van ami meg halk.. :? De maga a csatorna tetszik. Örülök hogy bekerült.

Ennyi. A HD ről nem tudok nyilatkozni, mivel nincs HD -tv-m. :D Amit az irodába lent láttam az Gyönyörű volt. :)
 #7936  Szerző: tomee87

Na akkor végülis a T is cserélget digiten csatikat, nem csak a PR :)
Meg jól látom a T is kiveszi a Wine TV-t? Hát mi történt, h egyszercsak mindenhol így kikerül....
 #7896  Szerző: mlaszlo

Chester írta:Akkor nemtom, de nekem nem gond ezek a változások. Fm-ot talán ha 2 3 perchet ha néztem, összesen. Német adó meg nem érdekel, inkább az egyre több magyar, és most több lesz ismét. Nem beszélve arról h eddig nem volt Deko, most lesz nekünk is. :)

A Deko már régóta van, csak eddig minicsomagba volt, és most kerül a Analóg 2/Digitális 2-be.
Az valóban pozitívum, hogy magyar nyelvű csatornát raknak be helyette, de én azért sajnálnám a Sat1-et. Bár nem vagyok törzsnézője, de már előfordult néhányszor, hogy egy magyar nyelvű csatornán sem találtam számomra érdekes műsort és inkább megnéztem egy filmet valamelyik német csatornán, annak ellenére hogy nagyon keveset tudok németül.
  • 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 93