RADIOSITE Fórum

• Gong Rádió

#79590  Szerző: Ati7

szerintem is a hanyagság netovábbja, igen én is észrevettem a kihagyásokat, azt hittem kimerült az elem a rádióból :) Attól hogy neve a rádiónak Gongrádió nem fogja őket felmenteni a hiba elhárításáról :)
 #79575  Szerző: Nightman

mindenesetre már köbö egy hónapja akad,már egész naP,és már 8-10 másodpercekre hallgat el.. De ez csak az én felfogásomban tarthatatlan..
 #79457  Szerző: djlacee

jimmer írta:mi költözött?
vannak itt ilyen kavarások az AH meg Telespazio csomagok körül, pontosan nem tudom
 #79456  Szerző: jimmer

mi költözött?
 #79455  Szerző: djlacee

Nem tudom miért kódolatlan, de már hosszú ideje az, ráadásul a költözés miatt most két TP-n is fellelhető a nyugati 4° -on
http://hu.kingofsat.net/find.php?questi ... Submit=Zap
 #79454  Szerző: jimmer

mert kódolatlan?

egyébként igen, a stúdióban van a gond, mert ott van a feladó. gondolom nem olcsó móka lehet. na nem mintha nem bírnák kifizetni.

na meg van itt sok más baj is az akadozáson kívül. az igényszint ott van ahol, így sztem az akadás is belefér :)
 #79453  Szerző: djlacee

Amúgy ha műholdon valami kódolatlanul elérhető, onnantól kezdve ez országos rádiónak számít, nem? Tehát akkor a Gong egy országos rádió?
 #79452  Szerző: noartist

jimmer írta:nagyon gáz hogy a hozzáértés ennyire a béka..

az akadozásra viszont megtudtam az okot: a probléma a műholdas cuccal van, ugyanis azon megy a jel az összes telephelyre. Azt mondják, azzal van baj.
De ezt csak mondják,valószínűleg a Gong-Gond a stúdióban van valahol... :gonosz: :lol:
 #77695  Szerző: TG

jimmer írta:Gong.hu Fórumról - no comment - :lol: :lol: :lol:

"A minap a munkahelyemen (mivel csak ott vetemedek arra hogy rádiót hallgassak), felkaptam a fejem az egyik "műsorvezető"-re. A nevére nem emlékszek, de az adás 8órakor kezdődik szerdánként. Azon kívül,hogy ráférne egy hatalmas változtatás a stílusára, szeretném megkérni, hogy halkítsa le a facebook-ot, mert mindig hallani amikor új üzenet érkezik. Úgy érzem, ez egy ekkora rádió esetében elnézhetetlen vétek. Arról már nem is beszélnék, hogy egy zene 5-6 szor is hallható 8 órán belül ,de ezen már nem is csodálkozom, sokkal inkább azon hogy adott zenék minden nap ugyanabban az órában és percben szólalnak meg. Ha már van lehetőségük ekkora hatókörzetbe sugározni,nem értem miért nem lehet hozzáértő embereket felvenni, mert van jó pár Kecskeméten. SWAG ME OUT BITCHIES"
Tudjuk, hogy ez a rádió sem azért működik mert olyan jó..
 #77690  Szerző: jimmer

Gong.hu Fórumról - no comment - :lol: :lol: :lol:

"A minap a munkahelyemen (mivel csak ott vetemedek arra hogy rádiót hallgassak), felkaptam a fejem az egyik "műsorvezető"-re. A nevére nem emlékszek, de az adás 8órakor kezdődik szerdánként. Azon kívül,hogy ráférne egy hatalmas változtatás a stílusára, szeretném megkérni, hogy halkítsa le a facebook-ot, mert mindig hallani amikor új üzenet érkezik. Úgy érzem, ez egy ekkora rádió esetében elnézhetetlen vétek. Arról már nem is beszélnék, hogy egy zene 5-6 szor is hallható 8 órán belül ,de ezen már nem is csodálkozom, sokkal inkább azon hogy adott zenék minden nap ugyanabban az órában és percben szólalnak meg. Ha már van lehetőségük ekkora hatókörzetbe sugározni,nem értem miért nem lehet hozzáértő embereket felvenni, mert van jó pár Kecskeméten. SWAG ME OUT BITCHIES"
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 52