RADIOSITE Fórum

• Radio Face

#79670  Szerző: DWC

peterhertz írta:Mondjuk azt, hogy direkt, szándékosan csesztük el...:D
Kérésre? :roll:
 #79664  Szerző: elek

pfff... :unott:
 #79604  Szerző: peterhertz

elek írta:Akkor magyarán csak elcsesztétek? :D
Nem igazán lehet elcseszésről beszélni ha a header-ben az van, hogy a "HC Média híreit halljátok a Rádió Face-en"...:)

szerkesztve: Mondjuk azt, hogy direkt, szándékosan csesztük el...:D
 #79567  Szerző: elek

peterhertz írta:Na most tisztázzuk. :) Az a bed valóban ment a roxyban, na de a Hírcentrum Média tulajdonát képzi. Ugyanis vannak rádiók akik bed-del, egyben kérik a híreket(pl. anno Roxy is).
Azt pedig, hogy reggel 8-ig, 9-ig miért ezzel a bed-del mennek a hírek és utána miért más, nekünk nem áll módunkban elárulni, ilyen irányú kérdéseiteket a Rádió Face csapatának lehet feltenni. :)
Akkor magyarán csak elcsesztétek? :D
 #79541  Szerző: peterhertz

Na most tisztázzuk. :) Az a bed valóban ment a roxyban, na de a Hírcentrum Média tulajdonát képzi. Ugyanis vannak rádiók akik bed-del, egyben kérik a híreket(pl. anno Roxy is).
Azt pedig, hogy reggel 8-ig, 9-ig miért ezzel a bed-del mennek a hírek és utána miért más, nekünk nem áll módunkban elárulni, ilyen irányú kérdéseiteket a Rádió Face csapatának lehet feltenni. :)
 #79532  Szerző: csokie

ennyi erővel akkor nem is mehetne egy B-Sensual sem, pedig szokott lenni. Rádió 1-es "termékek" nem is mehetnének? Vagy csak a live set-ekre vonatkozik?
 #79531  Szerző: Attis

Ebben a pillanatban hallgattam bele...
Hamvai PG-mix megy...(!!!) Egy rögzített live szett (még nem csíptem el, hogy melyik discoban volt a buli).
Jó esetben a Rádió1-nél tudnak erről. :D
 #79507  Szerző: Zoey

csokie írta:
elek írta:
csokie írta:Ma nagyot néztem mikor meghallottam a hírek bedet: a Roxynak a hírek bedje ment végig az intro és outroval. Nagyon durva volt. Valaki hallotta? Mert a következő órában már nem az a bed ment hanem a rendes.

A hírcentrumos hírek mennek még?
Jaja, de eddig a bed rádió face-s bed volt. Ez a bed Roxys volt, teljesen.
Elvégre mondta a Roxy, hogy visszatér. Ha máshogy nem megy, csak így... ;)
 #79502  Szerző: csokie

elek írta:
csokie írta:Ma nagyot néztem mikor meghallottam a hírek bedet: a Roxynak a hírek bedje ment végig az intro és outroval. Nagyon durva volt. Valaki hallotta? Mert a következő órában már nem az a bed ment hanem a rendes.

Jaja, de eddig a bed rádió face-s bed volt. Ez a bed Roxys volt, teljesen.
 #79501  Szerző: elek

• 1
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 174