Chucky írta:Hát nem tudom...ha meghallgatsz egy kívánságműsort akárhol, a hallgatók lassan már nem is mondanak konkrétumokat, csak ilyesmiket, hogy "egy pörgős számot", egy "szeremes dalt", stb. és akkor rá van bízva a rádióra, hogy melyik lerágott csontot teszi be a sok közül.
Ezt megcáfolom. Ha vannak is ilyen hallgatók, azokat a rádiók tették ilyenné azáltal, hogy nem teljesítették azokat a kéréseiket, amiket valóban kérni szerettek volna. Vagy azt mondták neki, kérj már mást (esetleg egész konkrétan meg is mondták neki, hogy mit), vagy azt mondták, ezt nem tudják lejátszani, így lett belőle ilyen általános kérés (pörgős dalt szeretnék/egy szerelmes számot, légyszi). Onnan tudom, hogy egy időben én is rengetegszer kértem dalt, különböző rádiókban.
Nem gondolom, hogy sokan tényleg úgy hívnának fel rádiókat, hogy nincs konkrét dal-elképzelésük, hogy nem egy adott számot szeretnének hallani, csak simán egy gyors vagy lassú dalt, hiszen ha így lenne, akkor nem is kéne kiadniuk x forintot, anélkül is megszólalna ilyen dal a műsorban. Hidd el, vidéki rádiókban igenis megmondja a hallgató, hogy melyik számot szeretné hallani, és sok rádióban olyan kérést is teljesítenek, olyan dalt is lejátszanak, amit egyébként sosem forgatnak, mert pl. nem illik bele az arculatba (mondjuk ha már nagyon eltérő stílusú a dal, akkor veszélyes bevállalni, de a kívánságműsor az kívánságműsor, és egyébként sem kérnek gyakran ilyen elütő dalokat olyan hallgatók, akik azt az adott csatornát hallgatják máskor is).