RADIOSITE Fórum

• RTL Magyarország (RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, Cool TV, RTL Gold, Film+, Muzsika TV, Sorozat+)

#80001  Szerző: mlaszlo

Jól mutat az a kis wss csík a letter box felső részén :)
Kép Kép
 #79907  Szerző: mlaszlo

Szeptember elején indul a második X-Faktor

Megvan az X-Faktor második szériájának kezdési időpontja: a tehetségkutató műsor szeptember 3-án indul az RTL Klubon.

Augusztus 16-án kiderült, hogy az RTL Klub szeptember 3-án indítja az X-Faktor második szezonját. Ezen a napon 20.00-tól az első előválogató körülbelül másfél órás összefoglalóját láthatják a nézők, az elődöntők várhatóan szeptember végén vagy október elején indulnak.
 #79685  Szerző: markfelt

mimi írta:Fábryt levették?
Adná az ég! Illetve Kolosi Péter. :)
 #79682  Szerző: mimi

Fábryt levették?
 #79659  Szerző: Attis

mlaszlo írta:
benjamin írta: Es 1perc es nyersz,VV5,A szef?
19 és 20 óra között írják, hogy gyártott műsor, ide kerülhet a VV5. Széf szerintem most nem lesz, a másik vetélkedőről pedig még nincs említés, de gondolom rövidesen az is jöhet, mert reggel a Morning show-ban Balázs említette, hogy már forgatnak valamilyen játékot.
Széf tuti, hogy lesz. A napokban már többször is elkaptam egy spotot (pedig az elmúlt két hétben tényleg csak perceket néztem az RTL-t), hogy újra lesz, és játékosokat várnak.
 #79640  Szerző: mlaszlo

benjamin írta: Es 1perc es nyersz,VV5,A szef?
19 és 20 óra között írják, hogy gyártott műsor, ide kerülhet a VV5. Széf szerintem most nem lesz, a másik vetélkedőről pedig még nincs említés, de gondolom rövidesen az is jöhet, mert reggel a Morning show-ban Balázs említette, hogy már forgatnak valamilyen játékot.
 #79639  Szerző: benjamin

mlaszlo írta:
benjamin írta: Nekem nem jeleniti meg megtudnad mondani milyen valtozasok lesznek?
Egyelőre jelentős változást nem látni, a híradót ismét 18:30-ra írják, visszajönnek a nyári szünetre ment sorozatok és egyéb műsorok, valamint szombat estére az X-Faktort írják:
http://r-time.hu/files/programstruktura/szeptember_.xls
Es 1perc es nyersz,VV5,A szef?
 #79636  Szerző: mlaszlo

benjamin írta: Nekem nem jeleniti meg megtudnad mondani milyen valtozasok lesznek?
Egyelőre jelentős változást nem látni, a híradót ismét 18:30-ra írják, visszajönnek a nyári szünetre ment sorozatok és egyéb műsorok, valamint szombat estére az X-Faktort írják:
http://r-time.hu/files/programstruktura/szeptember_.xls
 #79635  Szerző: benjamin

centerweb írta:
benjamin írta:
centerweb írta:Nem, a szeptemberi musorstrukturaban mar ott van az X-Faktor, szombatonkent 19:30-tol.
Hol lehet megnezni a musorstrukturat?
R-Time
Nekem nem jeleniti meg megtudnad mondani milyen valtozasok lesznek?
 #79633  Szerző: mlaszlo

benjamin írta:Egyebkent a TV2 javara jon most ez a csuszas mert a 2 ki tudja mivel elotte elkezdi a realityjet.Az X-faktor meg erdekes lesz igy barnem tudom mikor szandekozzak elkezdeni mivel az animare szerint meg aug.28-an sem fogjak elkezdeni.
Nem mindig azon múlik egy műsor sikere, hogy mennyivel előbb indul, mint a konkurencia. Az X-Faktor tavaly is ha jól emlékszem kb. 2-3 hét csúszással indult a Megasztárhoz képest, mégis az X-Faktor lett a sikeresebb és a TV2-nek kellett átmentenie másik időpontra a nem éppen alacsony költségvetésű műsort.
  • 1
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 199