Rádiós írta:Igen sajnos Hatvan és környéke teljesen el van hanyagolva. De ide értem Jászberényt, Gyöngyöst is. Még Gyöngyösöm akad mozi és bulik, de ez pl a bulikat is csak egy kis kör csinálja. Sokan járnak Budapestre partikba, meg vásárolni, meg moziba. Még egy nyamvadt kis Mc Donald's sincs. Ehhez képest a rádió előrelépés lesz.Off:
Csak zenével kevés hallgatót tud majd megtartani. A fiataloknak is szüksége van azért, hogy megszólítsák. Nem nagy kunszt egy számítógépet árammal ellátni és magára hagyni. Mivel még csak teszt üzemmód van, így ebből még sokat nem is lehet következtetni.
Tényleg! Mi az hogy teszt üzemmód?! Hogy bazseválnak a zenészek. Az adásvezérlőt mondjuk nem adásban kéne tesztelni. Ha meg a hangzáson kell állítani, azt meg lehet oldani egy éjszaka. Frankó kis szignálokat csináltak rá, tehát nem 2 napra terveztek teszt üzemmódot.
Az én olvasatomban tesztüzemmód = nincs pénz műsorra! A Médiatanács-nál amúgy sem létezik ilyen kifejezés, hogy teszt adás, meg tesz üzemmód!
Legyen sikeres, a hallgatók körében és üzletileg is.
Akkor Füzesabonyban is nagy előrelépés lesz a mi rádiónk szerinted, mert a Füzest pl 100 emberből 2 hallgatta néhanapján

Amúgy meg semmi nincs itt, még egy normális szórakozó hely se, mindenki Egerbe, Mezőkövesdre jár stb...
Teszt üzemmódról meg annyit, igenis kell tesztelni, hogy minden rendben megy-e, ha baki van a rendszerben ne már az élő adásokban jöjjön elő...szerintem, de ez egyéni vélemény

ON