RADIOSITE Fórum

• FM-DX

#80051  Szerző: csadam

rmihaly76 írta:Komoly mocorgas van a savban.
Ahanyszor vegigtekerek a savon, annyiszor talalok uj adot, vagy tunik el egy addig hallhato! Az ejjel elkovetett bandsan mar regen nem igaz... pedig az is komoly eredmenyeket hozott!
Most eppen valami soknyelvu (francia ,angol, nemet nyelven is beszeltek) adot hallgatok 101.65-on. Talan 101.6-on szolna rendesen, de zavarva van alulrol es felulrol is...
Az a francia-német-angol az FM 4 Grazból. A 101.7-esen ad.
 #80049  Szerző: asimov

Komoly mocorgas van a savban.
Ahanyszor vegigtekerek a savon, annyiszor talalok uj adot, vagy tunik el egy addig hallhato! Az ejjel elkovetett bandsan mar regen nem igaz... pedig az is komoly eredmenyeket hozott!
Most eppen valami soknyelvu (francia ,angol, nemet nyelven is beszeltek) adot hallgatok 101.65-on. Talan 101.6-on szolna rendesen, de zavarva van alulrol es felulrol is...
 #79985  Szerző: csadam

Az előbb DX-eltem egy kicsit, és mintha tropó lenne, ugyanis jött a 88.9 N-Joy Zalaegerszegről zajosan, és belevert az ajkai Klub. Jött még a 89.7 Antena Zagreb alig zajosan (ez tőlem délre van!!), a 92.9 Egerszeg rádió változóan (zajos-alig zajos), a 96.0 Kossuth Sárvárról tisztán, de nem jött le az RDS.
 #79943  Szerző: Szd96

Itt Harasztin is rds-sel szokott jönni, ha beterjed :)
 #79885  Szerző: zsigulifm

LuciFerko írta:
zsigulifm írta:
Máté írta:Ez Horvát. A HRT 2 Zágrábból.
Értem, köszi!
ez otthon RDSel jön.
Ide csak néha terjed be.
 #79873  Szerző: LuciFerko

zsigulifm írta:
Értem, köszi!
ez otthon RDSel jön.
 #79870  Szerző: zsigulifm

Értem, köszi!
 #79868  Szerző: Máté

Ez Horvát. A HRT 2 Zágrábból.
 #79866  Szerző: zsigulifm

Valaki be tudja ezt azonosítani? Ott a szignál is az elején, de egy kukkot se értek belőle. Egyáltalán milyen nyelv ez? Köszi előre is.
http://www.youtube.com/watch?v=3yPXisbfmek
 #79835  Szerző: Zoey

csadam írta:...
Köszi szépen! :)
Chucky írta:Szia,
Segíthet az fmscan.org oldal!
Neked is köszi! :)
  • 1
  • 312
  • 313
  • 314
  • 315