FodorA írta:Én arra próbáltam utalni, hogy adminként nem kéne beírni hogy neked már a Hungária nem jön be. A többit még szakmailag meg lehet magyarázni. De ne sértődj meg. Nem akarnám személyesre venni ennél jobban.
Attól, hogy ez a nicknevem, ez egy szubjektív vélemény és ajánlanám figyelmedbe az aláírásomat, amit LF is kiemelt. Azt pedig hadd mérlegeljem én, hogy mit írhatok le és mit nem.
Valóban nem a kedvencem a Hungária, sőt..., de Jennifer Lopez és Pitbull sem a kedvencem, mégis szakmailag jó döntésnek tartom, hogy a Class FM, illetve például a Rádió 1 zenei kínálatában szerepelnek. A két adó illetékeseihez hasonlóan én is így tettem volna.
Azt azért reméltem, hogy nem nézed ki belőlem, hogy csak és kizárólag a saját zenei ízlésemet tartom "rádióképesnek", mint sajnálatos módon sok zenei szerkesztő és/vagy programigazgató az országban. Egyébként ilyen megközelítésből én is mondhatnám, hogy te pedig azért véded az említett zenét, mert szereted.
Ha az én zenei ízlésemből összeállítana valaki egy rádiót, akkor szerintem 1-2 ember lenne csak képes befogadni rajtam kívül.

Szerencsére nincs olyan perverzióm, hogy ilyen rádiót akarjak csinálni.
(És akkor a személyes jelleget szerintem itt le is zárhatnánk.)
Véleményem szerint szerepelhetne a Neo FM zenei kínálatában is a Hungária, illetve a hozzá hasonló 80-as évek eleji zenék, ha 30+-ra lenne pozicionálva, mint anno a Sztár FM volt, de nem hinném, hogy időtálló és jól átgondolt ötlet beleereszteni lerágott 80-asokat a zenei kínálatba, két pörgős, recurrent dal közé, figyelembe véve a Neo FM jelenlegi arculatát, illetve az elérni kívánt célcsoportját.
Fiatalítani kell.
(És akkor az ingyenötlet-ládát is becsuknám most, részemről.)