RADIOSITE Fórum

• Méz Rádió - Veszprém - 103.1 MHz

#80308  Szerző: djlacee

Ez keverés volt :yeah: de Selena Gomez legalább jó
 #80307  Szerző: FLaci81

olvaso1 írta:
FLaci81 írta:
soge írta:az a helyzet hogy mi, akik veszprém vonzáskörzetében élünk, szintén így jártunk. :P zircen semmi, online adás nincs, pedig innen 15km veszprém légvonalban. elég gyér.
Valószínűleg a domborzat szól bele a vételbe (gondolom én).
Is. Meg ugye van Győrben egy Oxigén nevezetű adó ugyanezen a frekin, ami elszól idáig.
Az könnyen meglehet.

OFF
Dél felé ad rendesen az Oxygen FM, Pápán is lehet fogni egy érzékenyebb vevővel, sőt Bakonyjákóig autórádióval autóból bejön, na de most már ON......
 #80304  Szerző: szemilan

FLaci81 írta:
soge írta:az a helyzet hogy mi, akik veszprém vonzáskörzetében élünk, szintén így jártunk. :P zircen semmi, online adás nincs, pedig innen 15km veszprém légvonalban. elég gyér.
Is. Meg ugye van Győrben egy Oxigén nevezetű adó ugyanezen a frekin, ami elszól idáig.
 #80303  Szerző: best

:D
 #80302  Szerző: FLaci81

#80301  Szerző: asimov

Igy, akkor nagyon le lesz terhelve a stream-juk.. :-D
 #80297  Szerző: soge

az a helyzet hogy mi, akik veszprém vonzáskörzetében élünk, szintén így jártunk. :P zircen semmi, online adás nincs, pedig innen 15km veszprém légvonalban. elég gyér.
 #80295  Szerző: asimov

Most sem jon jobban, mint tegnap este, ejjel (genge, zajos es hullamzo)... Egy jobb terjedes el is viszi. Mi, siofokiak igy jartunk, de hat nem is nekunk csinaltak. :-)
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 27