RADIOSITE Fórum

• Méz Rádió - Veszprém - 103.1 MHz

#80319  Szerző: best

olvaso1 írta:Ez a váltás igencsak érdekes volt... :o
Amúgy csak nekem akad meg néha az online adás?
valószínű lassú a neted, nálam tökéletes :)
 #80317  Szerző: szemilan

Ez a váltás igencsak érdekes volt... :o
Amúgy csak nekem akad meg néha az online adás?
 #80316  Szerző: markfelt

A rádió - fél óra hallgatás után - zeneileg egész tűrhető, sőt. Bár nem értem, hogy Frank Sinatra az előbb mit keresett a top40-es zenék között. :)

Viszont... a műsorvezető elfogyaszthatott volna egy kávét adás előtt! Vagy kettőt.

Szerk.: az sem világos, hogy órát hogy lehet kezdeni egy lassú recurrent dallal (Micsoda nő ez a férfi).
 #80315  Szerző: szemilan

Nálam explorer és chrome is ok.
 #80314  Szerző: csadam

mate0130 írta:
soge írta:nálam a mezradio.hu csak firefox-szal tölt be, chrome alatt nem működik. van másnak is hasonló tapasztalata?
Nálam meg csak internet explorerrel, firefox-szal nem működik :)
Mobilról netezek, és behozza (Opera Mini 4.3).
 #80313  Szerző: mate0130

soge írta:nálam a mezradio.hu csak firefox-szal tölt be, chrome alatt nem működik. van másnak is hasonló tapasztalata?
Nálam meg csak internet explorerrel, firefox-szal nem működik :)
 #80312  Szerző: soge

nálam a mezradio.hu csak firefox-szal tölt be, chrome alatt nem működik. van másnak is hasonló tapasztalata?
 #80311  Szerző: greg

ratattaaaaaaa 8-)
 #80310  Szerző: mszilárd

djlacee írta:Ez keverés volt :yeah: de Selena Gomez legalább jó
radiodj-től ne várj sokat. :hehe:
elég merész húzás amúgy ilyen jellegű adáslebonyolítóval nyomni az ipart. netes rádiónál talán, de azért egy ilyen rádiónál. hááát, ők tudják.
 #80309  Szerző: soge

FLaci81 írta:
soge írta:az a helyzet hogy mi, akik veszprém vonzáskörzetében élünk, szintén így jártunk. :P zircen semmi, online adás nincs, pedig innen 15km veszprém légvonalban. elég gyér.
Valószínűleg a domborzat szól bele a vételbe (gondolom én).
igen, a bakony azért elég kemény dió :) rádió1 és a klubrádió ugyanígy nem ér el hozzánk pedig a jelerősség alapján akár még működhetne is. reggel autóval felmértem a terepet, zirc környékén a 103.1 susogását hol a class fm hol az oxygén, hol egy szlovák nyelvű adó töri meg.
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 27