rmihaly76 írta:Par napja elszoltad magad... emlitettel valami "hattalfordulast"... Mit forgatsz, amikor eppen tekergethetneked van?Én??? Mikor???
rmihaly76 írta:Par napja elszoltad magad... emlitettel valami "hattalfordulast"... Mit forgatsz, amikor eppen tekergethetneked van?Én??? Mikor???
rmihaly76 írta:Jah, valami mozgolodas van:A 88.5 Ra SLO 1 tiszta+RDS (_SLO_1__), a 108.0-n nálam a soproni Bartók jön RDS-sel. Jönnek még Zagreb/Sljeme adásai: HRT-HR 1, HRT-HR 2, Antena Zagreb, Radio 101; Zalaegerszeg nagyobb adói: 88.9 N-Joy, 92.9 Egerszeg rádió - ez mind nagyon változóan. Pohorje tőlem 162, Sljeme 198, Zalaegerszeg kb. 70 km-re (nem emlékszem pontosan) van.
88.5 (Radio) Slovenia 1 (Maribor 1/Pohorje, 128 km) tisztan jon, csak neha zajosodik
89.2 Hitradio O3 (Graz, 200 km) eleg jol szol
. .de ez egy dolog.
108.0-an valami modulacio nelkuli ado(szeruseg) uzemelhet... (Mint amikor a musorvezetok elhallgatnak.) Egy magas frekvenciaju es halk sipolas mellett, valami ritmusos "ck-ck-ck" is hallhato. Tegnap tukor tiszta volt, ma kicsit gyengebben jon.
Aki eleg affinitast erez nemi nyomozasra, az odahangolhatna..Kinel, hogy jon?
Modositva: 18:18-kor
A sajat tv-m volt a forras... valami tonkreszallt benne, mert tegnapelottig ez nem volt.
rmihaly76 írta:Igen, emlitettem a Maxi-tJaj, bocs. Akkor nem szóltam.
En a sajat koordinataimat sakkoztam ki (nem volt egyszeru) es ezeket megadva, expert modban kiszamolja a megadott frekvencian/tartomanyban az elozoleg beirt koordinataktol valo adotavolsagokat, varhato tererot, stb es a szobajoheto adokat olyan sorrendbe teszi, amilyen sorrendben valoszinu a veteluk az adott helyen/parameterekkel.
Merni, azthiszem, nem lehet vele.
csadam írta:Harmadik lehetőség az FM 90-re: Radio Maxi Ljutomer. Ez nálam be szokott jönni.Hogy lehet megnézni két település távolságát az fmscan.org segítségével?
csadam írta:Harmadik lehetőség az FM 90-re: Radio Maxi Ljutomer. Ez nálam be szokott jönni.Hogy lehet megnézni két település távolságát az fmscan.org segítségével?