Pihe írta:Nemrég jártam derecske,bújfalu fele egyik freki sem megyCsend, vagy sisterges?
Pihe írta:Nemrég jártam derecske,bújfalu fele egyik freki sem megyCsend, vagy sisterges?
Rossco írta:Akárcsak a miskolci, itt is nagy a kavar, pl. ma hallom, hogy még 9 után is van "műsorvezetés" (nem nevezem azt műsorvezetésnek, amikor zenéket konfol fel a "műsorvezető" egy órában háromszor). A pluszos Sztáron már fél 9 után nem volt duma, max a tematikus műsorokban. Katyvasz az egész..admin írta:Ki mit tud az egri, derecskei, bújfalui R+-ról? Mennek még? Mi szól rajtuk?Az egri még megy, összevissza zenékkel, műsorvezetéssel és hírekkel.
(ezentúl 1 topik van az N-Joy Médiának)
admin írta:Ki mit tud az egri, derecskei, bújfalui R+-ról? Mennek még? Mi szól rajtuk?Az egri még megy, összevissza zenékkel, műsorvezetéssel és hírekkel.
(ezentúl 1 topik van az N-Joy Médiának)
FLaci81 írta:Mióta jön be Zalaegerszegen a 88.0 N-Joy Marcali, ja és autóból a parkolóból ahol megálltam?Minden egyes N-Joy / Enjoy frekin más műsor megy. Ez így van a kezdetek óta.
Igaz RDS nélkül, de sztereóban és naná, hogy a tartalma nem egyezik a 88.9 N-Joy Zalaegerszegi adással.