RADIOSITE Fórum

• Helló Rádió - Budapest - 101.4 MHz

#8804  Szerző: centerweb

Lehet hogy süketeknek is készítenek műsort?

(elnézést)
 #8781  Szerző: Pasa

Árpád hídon is jön, autórádióval. Kár, hogy sosincs rajta semmi (persze lehet, hogy nem is kár). :?
 #8746  Szerző: bsector

Síri csend... a Stadionoknál azért becincog valami zörej, majd Rádió 6.
Elég kicsi a lefedettsége, telefonnal valahol a Kacsohnál kezdtem el fogni a csendes ropogást.
 #8487  Szerző: Pasa

GalaxyFM írta:Annyira igaz, hogy az utcáról látni a GP antennát
Sajna én csak sűrű sötét éjjel járok arra, tehát vizuálisan nem győződhettem meg róla. De ott a legnagyobb a térerő.
 #8463  Szerző: Galaxy

Pasa írta:Ha igaz, az Ajtósi Dürer sor és a Hermina út sarkán a Vakok Intézetének tetején van az adó.
Annyira igaz, hogy az utcáról látni a GP antennát, szóval tényleg ott van. hallgatni nem volt módom sajnos amikor arra jártam, szóval a műsortartalomról nem tudok nyilatkozni. itthon pedig nem fogom, mert a rádió6 jón mellette szépen...
 #8239  Szerző: LuciFerko

na. Szombaton néztem, kb a Stadionoktól kezdte kinyomni a Rádió6-ot, természetesen csend volt rajta...
 #8237  Szerző: Pasa

Szóval, ez egy nagy nulla. A főváros közepén egész nap csendet adni... Minek nekik freki???
 #8086  Szerző: LuciFerko

holnap megyek arra, ránézek
 #8084  Szerző: Pasa

Ha igaz, az Ajtósi Dürer sor és a Hermina út sarkán a Vakok Intézetének tetején van az adó.
Tegnap délután csend volt rajta, majd egyszercsak 14 órakor híreket mondtak, utána megint csend. Jó kis műsor...
 #8080  Szerző: Mauro

Pasa írta:
Mauro írta:Sziasztok!
Hol van az pontosan az adója?
Tapasztalat alapján valahol Zuglóban.
Kösz.
Ahoz képest Kőbányán teljesen elnyomja Rádió 6.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9