RADIOSITE Fórum

• Troposzférikus terjedések

#80914  Szerző: asimov

you is luck.. :P ( and congratulated to received!)
I'm possibly same received, the 88.7 Radio As (SRB, 358 km), 106.3 RAS Hitradio O3 (I, 448 km) and 99.5 BBC Radio 1 (G).
The near BBC Radio 1 transmitter distance (on 99.5) ~1300 km from my home. (Strong "cool-front" come in my country -many windstorm and thunderstorm- when i'm catch the BBC Radio 1 signal!)
zvartoshu írta:http://www.youtube.com/user/zvartoshu?f ... S8Nyz6KcQQ
SRO 1 Kosice troposcater!
 #80887  Szerző: asimov

Modositva
Es koszi!!
---------------------------
Oke, elfogadom. :)
A terjedes viszont jol "odapakolt" akkor a HRT2-nek, ha enyire elnyomta.
csadam írta:
rmihaly76 írta:Amit beszedet hallottam, az mind nemet volt. (A HRT2 beszel nemetul?)
LuciFerko írta:a 99.7 a HRT2 lesz
A HRT2-n a közlekedési híreket, és néha egészkor a híreket mondják el németül. Utóbbit vagy az Ö3-ról, vagy a Bayern3-ról adják. A közlekedési híreket hallottam rajta olaszul, angolul, meg azt hiszem, franciául is...
 #80884  Szerző: csadam

rmihaly76 írta:Amit beszedet hallottam, az mind nemet volt. (A HRT2 beszel nemetul?)
A HRT2-n a közlekedési híreket, és néha egészkor a híreket mondják el németül. Utóbbit vagy az Ö3-ról, vagy a Bayern3-ról adják. A közlekedési híreket hallottam rajta olaszul, angolul, meg azt hiszem, franciául is...
 #80881  Szerző: asimov

Amit beszedet hallottam, az mind nemet volt. (A HRT2 beszel nemetul?)
 #80880  Szerző: Chucky

Chucky írta:101.95-ön valami délszláv adót fogtam. "Marketing radio" volt a szignál. Van tippetek mi lehet?
Módositom. Radio osijek
 #80878  Szerző: Chucky

101.95-ön valami délszláv adót fogtam. "Marketing radio" volt a szignál. Van tippetek mi lehet?
 #80872  Szerző: LuciFerko

a 99.7 a HRT2 lesz
 #80871  Szerző: asimov

Delelotti keresgeles, akadtak erdekes dolgok:
96.9 Val 202 (196 km) eleg jol jott
95.8 Info Radio (94 km) hullamzo vetel, gyakran erosen bezajosodott
95.1 Maria Radio (a jelek szerint) tegnap ota csak "csend" hatterrel pattog

99.7-en gyengen es zajosan (lassan hullamzo hangerovel) bejott egy nemet ado, de nem az O3 es nem is Antenne Steiermark. (Ez eddig tuti) Kicsit regebbi, nem annyira porgos slagerszeru zeneket adtak. Kb. tiz percig jott, a szignaljukat nem sikerult lefulelnem. Egy elegge sanszos tippem lett volna (Radio Harmoni), de mire osszehasonlitottam volna a netes stream-et az FM adassal, az FM adast elvitte a terjedes. Igy jartam.

93.1-en a Radio Maribor-ra (182 km) idonkent (sajna csak 5..10 masodpercekre) raterjedt egy masik ado.
88.5 (Radio) Slovenia 1 (Maribor 1/Pohorje, 128 km) hullamzoan jott, egyszer tiszta volt, aztan meg eltunt.
  • 1
  • 243
  • 244
  • 245
  • 246
  • 247
  • 331