RADIOSITE Fórum

• RTL Magyarország (RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, Cool TV, RTL Gold, Film+, Muzsika TV, Sorozat+)

#81021  Szerző: Attis

Úgy tűnik, mégsem olyan lett az átállás, mint ahogy elvárható lett volna. Evidensnek tekintettem, hogy Mindigen az első percektől minden oké.. Ehelyett...
Digi műholdason se 16:9, mondjuk ezen még nem is lepődök meg..
Most valami ócska német vígjáték megy. Mindigen belekukkantottam. Ők még mindig 4:3-as jelet küldenek. Ha a film a 16:9-es tv-n kitölti a teljes képernyőt, az az azt jelenti, hogy maga a film is 4:3-as??
 #81015  Szerző: Zoey

Összességében szerintem nem rossz az új arculat a műsoroknál, a híradó zenéje tetszik, a díszlet színei nem annyira. Na igen, a feliratok igencsak elcsúsztak, már amikor egyáltalán voltak. Azon az "óőáa..." feliraton én is derültem :) A névkiírásoknál viszont tényleg kicsi a felirat mérete.
A Fél Kettő díszlete számomra már túlságosan virtuális, egyáltalán nem életszerű. A Fókuszé pedig egyenesen ronda, nekem nem tetszik.
Az Időjárás tetszik, a Barátok közt-et pedig nem nézem, de amit a Fókuszban mutattak a főcíméből, nekem olyan mint az előző :)
A Reggelié nem újult meg, ugye?
A teljes arculat megújulhatott volna már akkor, de majd annak is eljön az ideje...
 #81011  Szerző: Promenád

admin írta:Ééés 11:39-kor megérkezett a kapcsolójel T-Satra. :)
Most már itt is minden rendben a kapcsolójelnél. :) :punch: Majdcsak mególdódik végre minden platformon ez a kis kellemetlenség. :)
 #81010  Szerző: csadam

admin írta:Szellő István új neve: ÓÓÖŐOOÁAUPIŰ :D
Egy riportalanynak is az volt kiírva névnek.

Más: A BK képminősége miért ilyen sz*r?
 #81006  Szerző: donder

ez már a viccen és a szánalmon is túltesz...
 #81004  Szerző: NyokeeZsoltTinKA

csadam írta:
LIKE! :yes: (Pont ezt akartam kiírni...) :D
Utána insertek semmi. 5 perc után jelent meg az első.
 #81002  Szerző: Nickman

Azám, na végre látható az a csík, egy ideig nem volt.
 #81000  Szerző: csadam

LIKE! :yes: (Pont ezt akartam kiírni...) :D
 #80998  Szerző: markfelt

Szellő István új neve: ÓÓÖŐOOÁAUPIŰ :D
  • 1
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 199