RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#81077  Szerző: Zoey

Pihe írta:http://youtu.be/cMi1IqoJqho

Egy kicsit félre írták a műsorvezető nevét :D
Úgy gondolták, ez most divat az RTL Klub tegnapi kiírását (őéúá...) követően. :)

Egyébként:
"Ellenfelet kap a Barátok közt és a Jóban Rosszban"
http://www.origo.hu/teve/20110830-ellen ... szban.html
"A több RTL-es műsorból ismert Jáksó László lesz a gyártó"
Huuu, előre félek tőle, azért remélem, nem szerepel majd a műsorban, addig jó nekünk. Mondjuk a cím szerintem kicsit túlzás, elég kemény ellenfél a Brátok közt és a Jóban rosszban. Nem is értem, miért kell ezekkel egyidőben még egy magyar sorozatot indítani, más sávban sikeresebb lehetne.
De amúgy helyes, helyes, ha lassan is, de szivárognak az információk a megújult mtv-ről. Bár, mint ahogy írják, 2012 elejére tervezik a sorozatot, szerintem az új műsorstruktúra is csak akkorra várható...
 #80566  Szerző: MTI

Zoey írta:
MTI írta:Egyes hírek szerint megszüntetik a regionális stúdiókat. Az utolsó adás 2011. szeptember 2-án pénteken lesz. A későbbiekben szerződött helyi magántelevízióktól veszik majd át a helyi híreket és tudósításokat.

Cikk: http://www.emasa.hu/cikk.php?page=televizio&id=8773

Tény, hogy 2011. szeptember 5-én, hétfőn már nincs 16.30-as híradó, se körzeti, valamint a körzeti híradó a déli kiadás után sem szerepel.

Ha változik a név (DunaArt és "gyerek m2") szerintem illik arculatot cserélni. Márpedig fog csak kérdés, hogy szeptember 26-tól vagy majd csak jövőre januárban.
A neved alapján Te talán többet tudsz az ott zajló folyamatokról, én úgy olvastam/hallottam, hogy a regionális stúdiókat ugyan felszámolják, de az ott dolgozó alkalmazottak továbbra is az MTI Hírcentrum munkatársai maradnak, tehát ha ott történik valamilyen számottevő esemény, ugyanúgy ők informálódnak a helyszínen. A helyi televíziókkal való szerződéskötésről nem hallottam semmit, de akkor biztos így lesz, ahogy írják a cikkben, bár akkor ez üti azt, amit én hallottam (még a múlt héten).

A névváltoztatással kapcsolatban most akkor DunArt vagy DunaArt lesz a neve? A "gyerek m2" nevet még nem hallottam korábban, és a szeptember 26-ai dátumot sem, de remélhetőleg megtörténik az arculatváltás legkésőbb akkor, szükség lenne rá, mert rohamosan veszíti a hallgatókat a köztévé (bár mondjuk pont most, a nyári "uborkaszezonban", a sok ismétléssel jobb számokat hoz, mint iskolaidőszakban)...
Amennyire én tudom a DunArt indítását szeptember 26-tal tervezik, ekkor változik a Duna I műsorstruktúrája is. Az MTV-nél október 3-án esélyes az őszi struktúra indulása, de ezek csak fél infók, kéretik nem 100%-nak venni. :chinese:
 #80560  Szerző: Zoey

MTI írta:Egyes hírek szerint megszüntetik a regionális stúdiókat. Az utolsó adás 2011. szeptember 2-án pénteken lesz. A későbbiekben szerződött helyi magántelevízióktól veszik majd át a helyi híreket és tudósításokat.

Tény, hogy 2011. szeptember 5-én, hétfőn már nincs 16.30-as híradó, se körzeti, valamint a körzeti híradó a déli kiadás után sem szerepel.

Ha változik a név (DunaArt és "gyerek m2") szerintem illik arculatot cserélni. Márpedig fog csak kérdés, hogy szeptember 26-tól vagy majd csak jövőre januárban.
A neved alapján Te talán többet tudsz az ott zajló folyamatokról, én úgy olvastam/hallottam, hogy a regionális stúdiókat ugyan felszámolják, de az ott dolgozó alkalmazottak továbbra is az MTI Hírcentrum munkatársai maradnak, tehát ha ott történik valamilyen számottevő esemény, ugyanúgy ők informálódnak a helyszínen. A helyi televíziókkal való szerződéskötésről nem hallottam semmit, de akkor biztos így lesz, ahogy írják a cikkben, bár akkor ez üti azt, amit én hallottam (még a múlt héten).

A névváltoztatással kapcsolatban most akkor DunArt vagy DunaArt lesz a neve? A "gyerek m2" nevet még nem hallottam korábban, és a szeptember 26-ai dátumot sem, de remélhetőleg megtörténik az arculatváltás legkésőbb akkor, szükség lenne rá, mert rohamosan veszíti a hallgatókat a köztévé (bár mondjuk pont most, a nyári "uborkaszezonban", a sok ismétléssel jobb számokat hoz, mint iskolaidőszakban)...
 #80557  Szerző: MTI

Egyes hírek szerint megszüntetik a regionális stúdiókat. Az utolsó adás 2011. szeptember 2-án pénteken lesz. A későbbiekben szerződött helyi magántelevízióktól veszik majd át a helyi híreket és tudósításokat.

#80531  Szerző: Promenád

Nickman írta:
Promenád írta:
Nickman írta:Idén várható arculatváltás ?
A Ma Reggel 2011.08.23-i adása választ adhat neked kérdésedre. :)
Megnéztem és mondták hogy az Autonómiából csinálnának egy DunaArt nevű csatornát. De arculatról nem esett szó.
Volt szó az m1-ről és az m2-ről is. De, ugyanazt mondták el amit már mi is tudunk. Az m1 marad a nemzeti főadó, az m2 pedig gyermek és ífjúsági csatorna lesz.
 #80530  Szerző: Nickman

Promenád írta:
Megnéztem és mondták hogy az Autonómiából csinálnának egy DunaArt nevű csatornát. De arculatról nem esett szó.
 #80517  Szerző: Promenád

• 1
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • 235