RADIOSITE Fórum

• Direct One

#8115  Szerző: rsite1

Nem tudja valaki hová tűnt az NRJ Hits? Elég sokat szoktam nézni, de most csík sípolás, meg egy monoszkóp féleség van kint...

Szerk.: Jah, most olvasom a Netboardon, hogy mi a téma...
 #6602  Szerző: mlaszlo

MikySoft írta: Én nem vettem észre javulást. Ellenben maga a beltéri képe (menük, stb.) sokkal jobb. Scarttal villódzott, meg
hát elég gáz volt.
Köszönöm az infót.
Bár nem upc-s téma, de gondoltam érdekességként megemlítem, hogy tegnap kaptam meg az HBO Sztár október-novemberi számát. Még éppen időben :?
 #6601  Szerző: rsite1

mlaszlo írta:
MikySoft írta:Fene tudja, itthon a nagy tévén (HDMI csatlakozással) tűéles a kép a Német csatikon.
Akkor lehet, hogy valami helyi gond lehet ez.
A HDMI csatlakozással a merevlemezes beltéri tényleg javít valamit a upc-s csatornák minőségén?
Én nem vettem észre javulást. Ellenben maga a beltéri képe (menük, stb.) sokkal jobb. Scarttal villódzott, meg
hát elég gáz volt.
 #6600  Szerző: mlaszlo

MikySoft írta:Fene tudja, itthon a nagy tévén (HDMI csatlakozással) tűéles a kép a Német csatikon.
Akkor lehet, hogy valami helyi gond lehet ez.
A HDMI csatlakozással a merevlemezes beltéri tényleg javít valamit a upc-s csatornák minőségén?
 #6597  Szerző: rsite1

Fene tudja, itthon a nagy tévén (HDMI csatlakozással) tűéles a kép a Német csatikon.
 #6595  Szerző: mlaszlo

jeek írta:
mlaszlo írta:
Én egyik ismerősömnél láttam egy nyolcvan valahány cm-es LCD tv-n és valóban nem túl jó, de még nézhető. Ami viszont meglepett, hogy a német csatornáknak (pl. ZDF) sem volt olyan szép képe. Nem tudom, hogy a upc-s beltéri hibája vagy az adott közvetítés volt gyenge, de kicsit csalódtam a német adókban.
Akkor ott valami más lehet, mert mi a PR-nél 105 cm-es LCD-n néztük a csatornákat (igaz HDMI-n, de nem HD-t) és a német (Das Erste, ZDF, Ki.Ka, Arte stb) ill. ORF csatornák nagyon szépek voltak. Ill. meglepő módon alig kockásodott a History Channel és a F&H Channel, mint megtudtam utóbbi 6Mbit/sec-al (!!!! példát vehetne róla a UPC Direct is) érkezik a PR-Telecomhoz.
Akkor lehet, hogy a upc-s beltéri volt gyenge vagy a tv-vel nem stimmelhet valami? Egy LG LCD tv-ről van szó, a pontos típusát sajnos nem tudom.
 #6594  Szerző: mlaszlo

MikySoft írta:Régi - Philips 6010 - volt? Mert azokon elég rossz minőségű szokott lenni érdekes módon.
Az új PVR-es beltérivel viszont tűéles. Miért lehet ez?
Nem, az újfajta szürke philips beltéri volt és nekem nem tetszettek rajta a német csatornák sem.
 #6593  Szerző: tomee87

mlaszlo írta:
Én egyik ismerősömnél láttam egy nyolcvan valahány cm-es LCD tv-n és valóban nem túl jó, de még nézhető. Ami viszont meglepett, hogy a német csatornáknak (pl. ZDF) sem volt olyan szép képe. Nem tudom, hogy a upc-s beltéri hibája vagy az adott közvetítés volt gyenge, de kicsit csalódtam a német adókban.
Akkor ott valami más lehet, mert mi a PR-nél 105 cm-es LCD-n néztük a csatornákat (igaz HDMI-n, de nem HD-t) és a német (Das Erste, ZDF, Ki.Ka, Arte stb) ill. ORF csatornák nagyon szépek voltak. Ill. meglepő módon alig kockásodott a History Channel és a F&H Channel, mint megtudtam utóbbi 6Mbit/sec-al (!!!! példát vehetne róla a UPC Direct is) érkezik a PR-Telecomhoz.
 #6592  Szerző: rsite1

Régi - Philips 6010 - volt? Mert azokon elég rossz minőségű szokott lenni érdekes módon.
Az új PVR-es beltérivel viszont tűéles. Miért lehet ez?
  • 1
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 64