RADIOSITE Fórum

• TV2 Csoport (TV2, SuperTV2, FEM3, Mozi+, Izaura TV, Spíler 1-2, TV2 Séf, stb.)

#81302  Szerző: csadam

Remélem, ez az ajánló-reklám design csak ideiglenes! Szerintem (a zenéhez képest) túl rövid.
 #81284  Szerző: mlaszlo

Roger írta:Akartam én is írni, hogy a foci áthelyezése csak a Pro4 megerősítését segíti, de nem talán először terjeszteni kellene...
Amíg nincs rajta valami húzó műsor, addig nehéz terjeszteni. Eddig ugye csak ismétléseket adott, semmi új műsor nem volt rajta, valamit kezdenie kellett ezzel a csatornával a tulajdonosnak, hiszen a T-Home rendszerein és a UPC Direct-en kívül egy szolgáltatóhoz se került be. Talán ezzel a lépéssel sikerül felkelteni a szolgáltatók érdeklődését.
 #81273  Szerző: LazlowHUN

Na ezt jól megcsinálták..... Nem tudom, hogy az UEFA-nak lehet lesz egy-két szava hozzá, mert annak idején a DigiSport-ot is eléggé cseszegették, hogy csak kevés háztartásban érhető el. Meg a Pro4 nem is a legalacsonyabb árú csomagokban van, ha jól tudom.
 #81267  Szerző: Roger

Akartam én is írni, hogy a foci áthelyezése csak a Pro4 megerősítését segíti, de nem talán először terjeszteni kellene...

Nekem nem, hogy Pro4-em de még Fem3-om sincs, pedig az már másfél éve a piacon van, és a "nagyok" családjába tartozik...Hmmm :| ( Tudom, ez egyéni szociális, vagyis szolgáltató probléma )
 #81261  Szerző: Zoey

Attis írta:Focirajongóként :yeah: :D :party:
2. aztán:
http://www.origo.hu/teve/20110901-lepas ... o4nek.html
:fuckyou: :vomit: :gülü:
Kösz tv2. :vomit:
Egyértelmű és teljesen logikus lépés: a TV2 rendre kikapott a focis sávokban az RTL-től, a PRO4-nek viszont óriási nézettség-növekedést jelenthet. Ezzel rádásul megerősíthetik, megismertethetik még több emberrel a kis csatornájukat. Más kérdés, hogy nem mindenkinek van PRO4-e, mint ahogy gondolom Neked sem...
 #81257  Szerző: Nightman

Hát,ebből is látszik a 2 cég közötti hozzáállás.. Amíg az rtl nagy csinnadrattával jelentette be az átállást,úgy tesztelt nappal,hogy összevissza kapcsolgatott egy fél napon át,majd végül benyögték hogy ''bocs,fizetős'' addig a tv2 csendben,csinnadratta nélkül,hajnalban tesztelt,majd.. 16:9 ingyen.. Nesztek sms klub.. Jól beintettek nekik! Ez de tetszik.. :)
 #81224  Szerző: brain

16:9-es műsort (Anglia legnagyobb költekezői) adnak most a FEM3-on. :)

szerk: közben átkapcsoltam a PRO4-re, jelenleg ott is 16:9-ben adnak, most éppen a Duval és Moretti francia sorozat megy.
 #81223  Szerző: mlaszlo

admin írta:
mlaszlo írta: Valóban nem az igaziak, de lehet hogy lesznek majd újabbak is, valamint ők legalább mindenki számára elérhetővé tették a 16:9-es adást, nem úgy mint az RTL.
Na csak várj. :twisted:
Ez legyen a legnagyobb baj. Az RTL adott esetben hiába profibb, ha ebből sok nézőt kizárnak. Most hiába a 16:9-es sugárzás, DVB-T-re 4:3 letter box-ot adnak, ami rosszabb képminőséget eredményez (mivel 16:9-es tv-nél bele kell nagyítani a képbe), mint korábban a 4:3-as sugárzás.
  • 1
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 203