RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#81328  Szerző: markfelt

Nyilván nem a Neo okolandó ezért - szóval bocs az offért-, csak nem akartam celebtopikot nyitni.

Azért elég bizarr és irritáló volt ezt hallani egy olyan jelenségtől, aki már a kutyának se kell, mert...

ad 1: k. ronda, csak EX szépségkirálynő
ad 2: tök tehetségtelen és sötét, mint néger f*rka az alagútban
ad 3: már az összes kínálkozó f*szt lesz*pta a szereposztó díványokon
ad 4: egyáltalán ki ő?

Ja igen, ex. szépségkirálynő, bocs. Én meg Admin.
 #81327  Szerző: LuciFerko

Úristen :cry:
 #81326  Szerző: markfelt

NeoPortré, vendég: Horváth Éva, egykori szépségkirálynő.

Idézem: "sokkal többet megéltem, MINT EGY EMBER egész életében..."

Mert te mi vagy, teeeee?!
 #81309  Szerző: Nightman

Igen,olvasva Banita szavait,pont ez járt a fejemben,hogy ők pedig elvileg épp értünk,hallgatókért vannak. Túl nagy az arc.. És írhatunk,mondhatunk bármit,amíg a Sláger féle ''milyen zenét kéne játszani'' tipusú 2-3 évvel ezelőtti felmérésekre támaszkodnak,addig nem fog itt változni semmi.. Pedig,a zenei piac,izlés,még a tömegigény is változott 3 év alatt. Oké,legyen nagy az arc,neveljük a népet,de ne visszafelé..
 #81285  Szerző: RadiosJani

Kommentáltuk páran , hogy lecserélték Buliczka Csillát, facebookon a következőt válaszolták:
*
Bumeráng
Ja, és a biztonság kedvéért jelzem: MOST jutottam el odáig, hogy nagyon elegem lett a személyeskedő kommentekből. Nem igazán kellene bántani sem Csillát, sem Dórit, sem senki mást. Ráadásul ez nem egy "beszéljük meg, jó-e így" kérdés volt,... hanem egyszerű tényközlés. Ha jól emlékszem, én is ritkán szólok bele a Ti munkátokba. ;-))) Lényeg a lényeg: még néhány személyeskedő komment - és NagyRadírNapot tartunk.... /Banita
*
azért vicces, csak mi a mi munkánkkal nem őt akarjuk "szórakoztatni"
igazi személyeskedés nem nagyon volt, csak vélemények, na mindegy csak számomra ez
olyan negatív. Nem lehet az embernek ott véleménye, gondolata, furcsa hozzáállás, amellett
hogy amúgy értem.
 #81276  Szerző: Gabeedj

Álom édes álom,sajnos!
500 db dal,abból is sokat játszanak,de megújulni nem tudtak innen sem.
Tovább kellene lépni és kipróbálni más dalokat,akár fiatalítani egy picit,hiszen tegeződünk a hallgatókkal,akkor legyünk fiatalosak is.Valóban ez a 30 dal nagy összevisszaságban nagyon ciki egész nap.Tiszta Rádió 1,csak sláger arculattal.Nem tudom mi kellene már ahhoz,hogy kilépjenek ebből a stagnáló helyzetből.Csőd vagy az,hogy rájuk döntik a székházat?Kicsit szürke az egész és erőltetett...
 #81259  Szerző: Nightman

Igen,a Neo is egy rádió,itt is vannak hibák. Bár,országosnál jobban kellene figyelni az ilyenekre. Épp ideje volt a megújulásnak. A Bumeráng is sok sms-t kapott a híreket kritizálva. Ma reggel egyenesen üdítő volt a hírek,végre nem a bulváros -leszúrták,lezuhant,lelőték- híreket hallani. S ha már megújulás,akkor ideje lenne kukába dobni azt a 30 zenét amit minden nap 3x kell lejátszani.. ''Mertanépeztszereti'' címszóval.. A nép ezt szeretTE,a slágeren,de már ott is unta. Majmolásnak meg ott a Juve.. Ideje volt az ébresztőfújásnak,és jó lenne ha végre megtalálná a saját útját..
 #81247  Szerző: LuciFerko

Tényleg, picit hangosabb a jobb oldal. De egy laikus észre sem venné sztem.
 #81246  Szerző: Szelerailway

Az adás viszont még mindig féloldalas,a bal oldal elég csenevészen szól,úgy veszem észre.Néha,főleg prózánál,be is torzul kissé.
 #81243  Szerző: greg

Az elmúlt másfél évben megszakadozott annak az állványnak a mikrofonkábele (mert ugye silányabb, mint a MIKA) így új kábel lett húzva a feladórendszerbe (a hírszerkesztőnél található egy "doboz", ebbe kerül az XLR, majd ebből a dobozból egy központi rendszerbe fut az összes jel, és ezt a rendszert irányítja a műsorvezető a keverőasztalról). Tehát ami lóg, az a mikrofonállványban található már nem használatos kábel, a mikrofon egy plusz XLR hosszabbítóval rendszerbe van kötve.
  • 1
  • 266
  • 267
  • 268
  • 269
  • 270
  • 584