RADIOSITE Fórum

• RTL Magyarország (RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, Cool TV, RTL Gold, Film+, Muzsika TV, Sorozat+)

#81578  Szerző: csadam

donder írta:analóg földfelszíni sugárzásban milyen a kép? (azért kérdezem, mert nem tudom most megnézni...)
Legutóbb vasárnap néztem, akkor a 16:9-es műsoroknál "felül-alul fekete csík volt", és 4:3-asoknál "teljes képernyő". (Remélem, így is jó lesz, most hirtelen nem tudtam másképp megfogalmazni!)
 #81577  Szerző: donder

analóg földfelszíni sugárzásban milyen a kép? (azért kérdezem, mert nem tudom most megnézni...)
 #81576  Szerző: markfelt

Infóim szerint elfogadta a GVH és az NMHH az RTL Group "bevásárlását".
Ha minden igaz, erről, illetve a csatornacsalád terveiről holnap tart sajtótájékoztatót Dirk Gerkens és Kolosi Péter.
 #81568  Szerző: DRoland

Viszont szomorú, hogy DVB-T-n még 4:3-as az adás :( :(
 #81548  Szerző: Attis

Már a tányéros Digin is 16:9 lett.
 #81538  Szerző: csadam

LuciFerko írta:
LazlowHUN írta:Na még mindig van színes keret a híradóban. Csak az a ciki, hogy ez friss anyag volt :(
Nem lehetne megcsonkolni??? Jameg pillre kiírták egy kaposvári riport közben, hogy "Kairó, Egyiptom" :D
Az komoly! Még az ŐŐUP... is jobb volt.
 #81536  Szerző: LuciFerko

LazlowHUN írta:Na még mindig van színes keret a híradóban. Csak az a ciki, hogy ez friss anyag volt :(
Nem lehetne megcsonkolni??? Jameg pillre kiírták egy kaposvári riport közben, hogy "Kairó, Egyiptom" :D
 #81530  Szerző: LazlowHUN

Na még mindig van színes keret a híradóban. Csak az a ciki, hogy ez friss anyag volt :(
 #81424  Szerző: krisz83

donder írta:azóta nincs 7 kor mióta rájöttek hogy veszteséges... visszaálltak (papíron) fél 7 re,...
Eleve is úgy volt, hogy csak nyáron lesz 7-kor, ősszel pedig visszatér fél 7-re.
  • 1
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 199