LuciFerko írta:Zsolt írta:A Netboard fóruma szerint Kecskeméti Katonai Repülőtér miatt van átmenetileg korlátozva a teljesítmény. Valószínűleg koránt sem a végleges ez az állapot. Egyszerűen egy kényszerállapot ez az egész Dec. 1-jei indulás. Szerintem 1-2 évig semmit nem lehet elvárni ettől az országtól. Valószínűleg a a két főadó még felkerül a jövő év elején, aztán mindenki lapít, ahogy tud.
he? WTF???? a légikommunikáció 108....136 mhz-en megy... ehhez köze nincs az UHF sávnak...
A helyzet az hogy nem mondanak baromságot. legalábbis nem akkorát...
Első dolgom volt az FNFT-ben körbe nézni, és bizony vannak benne érdekes dolgok. pl számunkra érdekes lehet a H111 és H112-es nemzeti lábjegyzet.
FNFT írta:H111: A 734–758 MHz (54–56. tv-csatorna), 798–814 MHz (62–63. tv-csatorna) és a 830–846 MHz (66–67. tv-csatorna) sávokban műsorszórásra, illetve a 734–758 MHz (54–56. tv-csatorna) sávban rádió- és televízió-híranyag átvitelre új frekvencia¬kijelölés csak a nem polgári frekvenciagazdálkodó hatósággal való eredményes egyeztetés alapján adható ki.
Magyarul az NHH csak úgy adhat ki ezekre a sávrészekre rádióengedélyt, ha azt előbb egyezteti a KFGH-val.
FNFT írta:H112: A 734–758 MHz, 798–814 MHz, 830–846 MHz, 862–864,1 MHz, 869–873 MHz, 878–880 MHz, 914–919 MHz és a 921–935 MHz sávokban a nem polgári célú légi rádiónavigáció szolgálat keretében elsődleges jelleggel felismerő, valamint földi telepítésű és légijármű-fedélzeti rádiónavigációs eszközök részére jelölhető ki frekvencia. Ezek az eszközök várhatóan 2015 ig üzemelhetnek. Újabb berendezésekkel létesített állomás részére frekvenciakijelölés nem adható ki.
Itt a kulcsszó pedig az hogy elsődlegesen. ezért van ez az egész cirkusz.
Én ideges attól lettem, hogy nem találom a csatornakiosztást az AH oldalán. sehol nem láttam leírva hogy az a szájbaqrt dvb-t mux hol van.
De én elhiszem nektek hogy a 62-n van. ebben az esetben viszont nincs semmi kivetnivaló, abban hogy powerkorlátozás van érvényben. problémánk az mondjuk lehetne hogy akkor mi a faszomért a 62-esre került...