RADIOSITE Fórum

• Alfa Rádió - Balkány - 88.0 MHz

#81954  Szerző: dlevi94

milan93 írta:
akos9277 írta:A honlapon feltett kérdés alapján a kapott 1 km-ből, min. 23-at csináltak... éljen a sikkasztás, a mutyizás, és a feltekerés. Ilyen **********ok miatt gondolja meg 1000szer a hatóság, hogy kiírjon-e kisköz pályázatot.

Honnan és hogyan hallgatja az Alfa Rádiót?

Balkány

Szakoly

Nagykálló

Kállósemjén

Újfehértó

Érpatak

Nyíradony

Nyírmihálydi

Geszteréd

Bököny

Biri

Kisléta

_Máshonnan____________

FM rádión

NET Rádión
Én erre csak azt tudom mondani hogy drága a benzin. :D
Ha jól tudom, most 30 wattos adóval adnak, valamint arról is értesültem, hogy áprilisban beadtak egy újabb pályázatot, hogy kistérségi rádióként működhessen tovább......
 #81676  Szerző: Milán

akos9277 írta:A honlapon feltett kérdés alapján a kapott 1 km-ből, min. 23-at csináltak... éljen a sikkasztás, a mutyizás, és a feltekerés. Ilyen **********ok miatt gondolja meg 1000szer a hatóság, hogy kiírjon-e kisköz pályázatot.

Balkány

Szakoly

Nagykálló

Kállósemjén

Újfehértó

Érpatak

Nyíradony

Nyírmihálydi

Geszteréd

Bököny

Biri

Kisléta

_Máshonnan____________

FM rádión

NET Rádión
Én erre csak azt tudom mondani hogy drága a benzin. :D
 #81673  Szerző: akos9277

A honlapon feltett kérdés alapján a kapott 1 km-ből, min. 23-at csináltak... éljen a sikkasztás, a mutyizás, és a feltekerés. Ilyen **********ok miatt gondolja meg 1000szer a hatóság, hogy kiírjon-e kisköz pályázatot.

Balkány

Szakoly

Nagykálló

Kállósemjén

Újfehértó

Érpatak

Nyíradony

Nyírmihálydi

Geszteréd

Bököny

Biri

Kisléta

_Máshonnan____________

FM rádión

NET Rádión
 #70997  Szerző: chromsix

Apró észrevétel: szerintem nagyon merevek vagytok a műsorokban, legyetek egy kicsit lazábbak. :)
 #70899  Szerző: LuciFerko

akos9277 írta:http://www64.zippyshare.com/v/43601373/file.html
03:58 "A mai adásban elkezdtem Magyarország új alaptörvényének az ismertetését. A következő adásokban szintén erről hallanak majd tájékoztatást"
Érdekes. Azt nekem senki ne mondja, hogy az a rádió, aki a hallgatottságra utazik, pont az ALKOTMÁNYT fogja órákon/műsorokon keresztül olvasgatni. Persze, annak tökéletes aki pályázati pénzekre, NMHH támogatásokra utazik, vagy csak nyalni szeretne oda "fentre"... Jó jó... kisközösségi jelleg, valamivel ki kell tölteni a kiszabott műsoridőt. Francért szúrkálódok itt ilyenekért.... Akkor csak kérlek, az asztalon lévő két DBX mikiprocit használjátok, ne csak dísznek legyen ott! Ja, hogy be vannak kötve? Na, az gáz..! :gülü2: Arról ne is beszéljünk, hogy ennyire liftezni még egy hangzást nem hallottam...
úristen :gülü2:
 #70892  Szerző: akos9277

http://www64.zippyshare.com/v/43601373/file.html
03:58 "A mai adásban elkezdtem Magyarország új alaptörvényének az ismertetését. A következő adásokban szintén erről hallanak majd tájékoztatást"
Érdekes. Azt nekem senki ne mondja, hogy az a rádió, aki a hallgatottságra utazik, pont az ALKOTMÁNYT fogja órákon/műsorokon keresztül olvasgatni. Persze, annak tökéletes aki pályázati pénzekre, NMHH támogatásokra utazik, vagy csak nyalni szeretne oda "fentre"... Jó jó... kisközösségi jelleg, valamivel ki kell tölteni a kiszabott műsoridőt. Francért szúrkálódok itt ilyenekért.... Akkor csak kérlek, az asztalon lévő két DBX mikiprocit használjátok, ne csak dísznek legyen ott! Ja, hogy be vannak kötve? Na, az gáz..! :gülü2: Arról ne is beszéljünk, hogy ennyire liftezni még egy hangzást nem hallottam...
 #70886  Szerző: chromsix

A rádió weboldalán ha belépsz a képek vagy video részbe akkor az Opera böngésző elszáll Joomla hibával. Nem azonnal jelentkezik ez a hiba, egy "kicsit lépegetned" kell abban a részben. Építő jelleggel szóltam :)
 #70874  Szerző: dlevi94

Szerintem egy remek "hallgatóbarát" rádiót sikerült létrehozni, remélem hamarosan nő majd a vételkörzet és még több hallgató teker majd át a 88.0-ra.
 #16717  Szerző: andrysoft

A mai napon indítjuk el állandó streamingos adásunkat.

A következő címen hallgatható:
http://s3.radio-host.eu:9043

:shoot:

Jó szórakozást hozzá!

(Ez nem teljesen olyan rádió, mint a mostanság megszokott rádiók. A régi rádiós hagyományokat próbáljuk a maiakkal ötvözni. Elsősorban a vidéki embereknek szól, de bárki hallgathatja, aki szereti a régi zenéket, a kabarékat, a magyar nótákat és egyébb jó műsorokat... Bővebben honlapunkon, az alfaradio.hu -n olvashat)
 #8853  Szerző: mjoel

andrysoft írta:
mjoel írta:
andrysoft írta:És mennyivel nő meg a kifizetendő díj? Most a minimumot fizetjük majd (10+fa / hó).
Ha nincs profitotok reklám akkor marad ez ha van akkor azt hiszem 4 %-a a reklám bevételnek. :D
Kössz a választ. :idea:
Szivesen :D