RADIOSITE Fórum

• Radio Face

#82078  Szerző: csokie

Lementem a boltba, Face, bemegyek a melóba, másik brigád szintén Face, szóval nő a hallgatottság úgy érzem. :) És a Daylight Classic, az nagyon odakúrt délután. :) Roxy Classic feelingem volt.
Amúgy, ma a hírcentrumos hírek megint a "Roxy-s" beddel ment, de csak 8 ig. Mindennapos, vagy csak én futok bele mindig? :)
 #82069  Szerző: asr27

chromsix írta:Nagy kár hogy ilyen bizonytalanság lebegi körül a Face-t. Annyira jó lenne ha stabilan lehetne tudni ezt a rádiót, mert nagyon jó kis csapat ez, látni benne azt a lelkesedést amit máshol nem nagyon. És nem akarok itt a Rise-ról beszélni, nagy öröm számomra hogy visszatért Budapest környékére, de akkor sem Budapestre! Jó lenne ha lenne már a fővárosunknak egy stabil, kiszámítható, színvonalas elektronikus rádiója vagy kettő vagy három... :)
Teljesen egyetértek! :)
 #82068  Szerző: királyrák

Érdekes, nekem a Rise jobban bejön, mert ott kevesebb a duma (az üres fecsegés), de az tény, hogy a Face egész jó lett, főleg a kezdetekhez képest.
 #82066  Szerző: chromsix

Nagy kár hogy ilyen bizonytalanság lebegi körül a Face-t. Annyira jó lenne ha stabilan lehetne tudni ezt a rádiót, mert nagyon jó kis csapat ez, látni benne azt a lelkesedést amit máshol nem nagyon. És nem akarok itt a Rise-ról beszélni, nagy öröm számomra hogy visszatért Budapest környékére, de akkor sem Budapestre! Jó lenne ha lenne már a fővárosunknak egy stabil, kiszámítható, színvonalas elektronikus rádiója vagy kettő vagy három... :)
 #82029  Szerző: asr27

Így van! Ha elfelejtenék a "Csajokra hangolva" szlogent és felépítenének egy brand-et akkor nagyon hasonlítana a régi Roxyra. Nagyon jó lenne! Nekem a Rise zenei kínálata egyre kevésbé tetszik...
 #82019  Szerző: Chucky

Nickman írta:Mikor szűnik meg a Face ???
Miért szűnne meg? Most lehet majd igazán verseny helyzetet teremteni.
Igaz egyébként a kritika, miszerint a "csajokra hangolva" szlogent el kéne felejteni. Annál is inkább mivel már ott a másik szlogen, miszerint Hungarian dance radio. Szóval vagy ez vagy az.
Egyébként a Face valóban szélesebb palettából táplálkozik. A Rise-al ellentétben helyet kap a trance zene is.
Én azt mondom, hogy győzzön a jobb! De én simán elviselek két párhuzamosan futó hasonló rádiót. Legalább lesz alternativa.:)
 #82018  Szerző: Attis

asr27 írta:Nekem jobban bejön a Face mint a Rise.
Több szegmensben nekem is jobban tetszik, mint a Rise. A zenék jobbak, ráadásul nagyobb a "merítés". Cafe del Mart, Seven second és további számos klasszikus is elég gyakran feltűnik, mellette sok újdonság.
Több a valóban élő műsor, ami akárki akármit mond, nem pótolható semmilyen más megoldással.
A negatívumok: a csajos dolgot már el kellene felejteni. És végre fel kellene építeni egy brand-et. (Ami egy Deejay-nél, Rise-nál megvolt.*)
*Roxy-t szándékosan nem írtam, ott brand-ről beszélni az utolsó 5 évében túlzás lenne.
 #81987  Szerző: asr27

Nekem jobban bejön a Face mint a Rise.
 #81980  Szerző: Risefan

Nickman írta:Mikor szűnik meg a Face ???
ebbe az évbe sztem nem :(
 #81979  Szerző: Risefan

face felkötheti a gatyát! :hehe:
  • 1
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 174