RADIOSITE Fórum

• Class FM

#82190  Szerző: markfelt

Az viszont kicsit gáz, hogy a Sombrita-ból az eredetit adják a dance chartban. Ez egy régi sláger, a R1, pontosabban Lauer és Canard "csinált belőle újat".
 #82189  Szerző: centerweb

admin írta:Hot A/C format 18-49-re. Ez ilyen.

Belefér Abba, Első Emelet, meg a pénteki Karmatronic is. Mondjuk Palotai már nem biztos.
Így van. Aki kíváncsi, nyugodtan hallgasson bele akármelyik német tartományi kereskedelmi AC, Hot AC rádióba, nem jobb a helyzet ilyen téren, esetleg a variáció konszolidáltabb egy kicsit.
 #82182  Szerző: DWC

djlacee írta:Valami bajod van Palotaival? :S
Én se szeretem alapvetően (a dubstepet nem veszi be a gyomrom), bár most Jövőzenét hallgatok, kíváncsiságból.
 #82173  Szerző: markfelt

Hot A/C format 18-49-re. Ez ilyen.

Belefér Abba, Első Emelet, meg a pénteki Karmatronic is. Mondjuk Palotai már nem biztos.
 #82169  Szerző: ceve

PooLee írta:A fáradt LGT mellett ilyenek is mentek ma:
Bikini - Adj helyet
Venus - Régi nyár
stb. stb.
Ha ezeket netán azzal a gyenge indokkal játsszák, mert meg kell lennie a magyar-külföldi aránynak, akkor szívesen segítek populáris, kifejezetten emészthető, mégis többé-kevésbé színvonalas zenéket beépíteni. Ha viszont meg vannak győződve, hogy ezek jó számok, és abszolút a többi között a helyük, akkor no comment. Nálam az ilyenek miatt felejtős még mindig a Class, pedig tény, hogy a játszott zenék 70%-a nagyon tuti!
Nem gondolná az ember, hány rajongója van még mindig ezeknek a zenéknek... nézd meg a Class honlapján, mennyi és milyen kommenteket kap pl. egy-egy Bon-Bon szám, mikor adásba kerül... döbbenetes. :(

Viszont ha úgy döntöttek, hogy zeneileg őket is ki szeretnék szolgálni, szerintem nem szabadna Eric Prydzt, Jakattát, ATB-t és hasonlókat játszaniuk, mert tapasztalatom szerint rögtön elkapcsolnak a Juventusra, hogy "fújj tucc-tucc zene", ahol majd kapnak helyette Embereket és Szállj el kismadarat.
 #82135  Szerző: asimov

Ezert nem a Class-nal panaszoltam be emberunkent... :-)
IstvánB írta:Palotai pedig csak ilyen, nagyon régóta, nem te vagy a célcsoportja.
 #82133  Szerző: LewyDee

Szomorúan hallom amit a Classon művelnek.

Kívánságműsor van Pécsről. a bejelentkezés hangminősége siralmas. Ráadásul míg a "paraszt" zenét kér az előző szám utolsó fél percére beszél rá

:(:(:(:(:(
:shoot:
 #82132  Szerző: IstvánB

Palotai pedig csak ilyen, nagyon régóta, nem te vagy a célcsoportja.
 #82113  Szerző: asimov

Zeneileg, elsosorban Eurotrance, Trance, Eurodance, House rajongo vagyok (Sterbinszky, Budai, DJ Bobo, Scooter, stb), de emelett johetnek a rockosabb Edda szamok, Nox, stb es ABBA-t es Beatlest is nagyon birom. Nagy kedvenc Robbie Williams, Knebworth-i koncertfilmje, ami -szerintem- az utobbi evtizedek egyik legjobb koncertfilmje. Imadom a mixeket is, allando PART/YO radio hallgato voltam. (Nagyon hianyzik is)
Ezekutan kepzeld azt a zenet, ami nekem nem jon be, es raadasul ugy, hogy az a zene elektronikus zene...
Az a kb. egy ora hossza tenyleg olyan volt, mint valami logika nelkul osszedobalt effektgyujtemeny. Nem tulzok.
Palotait nem ismerem!
djlacee írta:Valami bajod van Palotaival? :S
 #82112  Szerző: djlacee

Valami bajod van Palotaival? :S
  • 1
  • 313
  • 314
  • 315
  • 316
  • 317
  • 510