RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#82168  Szerző: tomee

Már nem azért, de ez a flyer nem risefan miatt hibás, tudniillik "minnél" szó nem létezik, és ez a flyer bizony így jött ki annak idején. Arról nem is beszélve, hogy sajnos nem volt hosszú Ő betű a fontkészletben.
 #82161  Szerző: Risefan

ja ne legyen már rájz aktiv mert akkor egy teljesen más rádió lesz nem erősíti a brand-et
 #82158  Szerző: Nickman

A Rise Facebook oldalán látom az emberek írogatják ki, hogy visszatért a rádió Budapestre. Még nem is tudunk sokat erről az egészről. Rise Aktív ? Gödöllői rádió (lesz) ez ? Sok a kérdés.
 #82155  Szerző: Risefan

chromsix írta:Igaza van Olgának!
de ök csinálták 1 ével ezelöt csak én átirtam a 88.1-et 93.6 :lol: AZ ÉN MUKÁM AKKOR NA :lol:
 #82153  Szerző: Risefan

Kedves Risefan!

Nagyon szépen kérlek, hogy a flyert, miszerint visszatértünk ne terjeszd egyik fórumon sem, és a radiosite.hu-n is tedd egyértelművé, hogy ez a TE munkád gyülölcse.

Egyrészt helyesírási hibák vannak a szövegben, amit nem vállalunk fel, másrészt nem igaz, hogy visszatértünk Budapestre.

Megértésedet előre is köszönöm!

Lalátka Olga
ilyen jó lett a munkám? :shock:
 #82150  Szerző: chromsix

mlaszlo írta:
admin írta: Ez nem az ő promójuk, sztem Risefan műve.
És milyen megtévesztő! :shock:
 #82142  Szerző: mlaszlo

admin írta: Ez nem az ő promójuk, sztem Risefan műve.
Értem, akkor ezért nem találtam se a rádió honlapján, se a facebook oldalukon.
Tudom, amióta csak a Balatoni frekvencia van, azóta úgymond "takarékon" működik a rádió, de nekem hiányzik a műsorvezető, kissé monoton hogy csak zene és szignálok vannak.
  • 1
  • 192
  • 193
  • 194
  • 195
  • 196
  • 470