RADIOSITE Fórum

• TV2 Csoport (TV2, SuperTV2, FEM3, Mozi+, Izaura TV, Spíler 1-2, TV2 Séf, stb.)

#82292  Szerző: djlacee

A Tények előtti egyreklámos blokkban miért van a 16:9 is még letterboxban? (Nálam 4:3-as TV-n letterbox letterboxban)
 #82225  Szerző: csadam

admin írta:Szerintetek hány adás után veszik le a műsorról az ÖsszeEsküvőket és cserélik le House, NCIS, meg Született feleségek ismétlésekre?
Szerintem sose. Úgy lesz majd, mint a VV.
 #82224  Szerző: markfelt

Szerintetek hány adás után veszik le a műsorról az ÖsszeEsküvőket és cserélik le House, NCIS, meg Született feleségek ismétlésekre?
 #82223  Szerző: Roger

djlacee írta:Nem talált, ezek a Frei Dosszié ex TV2-s epizódjai, amik aztán a DoQ-n rohadtul nem mentek soha. A Rejtélyek kalandorai futott a TV2-n is.
Nahát! A Frei Dossziét vissza-szívom! :chinese:

"A Rejtélyek kalandorai futott a TV2-n is." Woow! Erre még én is büszke lennék! :|
 #82222  Szerző: djlacee

Nem talált, ezek a Frei Dosszié ex TV2-s epizódjai, amik aztán a DoQ-n rohadtul nem mentek soha. A Rejtélyek kalandorai futott a TV2-n is.
 #82221  Szerző: Roger

Nem csodálkoznék, hogy nem kapkodnának a szolgáltatók a Pro4-ért...Egy újabb ismétlőcsatorna, ami még rosszabb, hogy volt RTL-es műsorok is futnak rajta, amik már az RTL-es ismétlőcsatornákon is gyűröttre sugároztak.... ( Sheena, a dzsungel királynője, Frei dosszié, Doki, Rejtélyek kalandorai ) :S
 #82185  Szerző: LazlowHUN

mlaszlo írta:
rmihaly76 írta:A jogtulajdonos egyaltalan megtudja ezt valaha is...?
A wikipedia-n készül olyan lista, hogy mely országban mely tv csatornák közvetítik a BL és azok milyen módon érhetőek el (free vagy pay tv), ha arra ránéznek egyből kiderül.
Én írtam át a TV2-t PRO4-re :hehe:
  • 1
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 203