RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#82371  Szerző: viktorio

most éccaka elég slágeres a zenei kínálat:-(
 #82370  Szerző: viktorio

és jöjjön vissza a Juventus régi hangja: Galamb!:)
 #82350  Szerző: szemilan

Meglátszik a zenei kínálaton, hogy nincs Bolla. Republic se szól már olyan sűrűn. Bár nekem eddig sem a zenékkel volt a gondom...
 #82329  Szerző: markfelt

Nem tul naprakeszek az informacioid a ket radio programigazgatoit illetoen!
 #82323  Szerző: puszilgatógép

A bollazsoltikát kellene jó messze elzavarni ettől a rádiótól a slágerrádiós zenéivel együtt, akkor még lehetne a Juventusból valami. Így viszont egy gyenge klón és az is marad, amíg a tulajdonos nem elégeli meg és hagyja a rákba az egészet. Ennek az előjelei amúgy szépen láthatóak az adóhálózat leépítésével.
Amúgy kb ennyi a bollazsoltika tehetsége, kb két éves felmérések alapján akar rádiót csinálni, csak közben változott a világ. Ami akkor működött a Slágernél az ma már bukta. Itt a baj, hogy nincs önálló tehetsége, gondolata, újításra képtelen, változtatáshoz gyáva, itt látszik, hogy a Slágernél is a jenkik hozták a remekül működő stratégiát, ezek a bohócok csak végrehajtók, betanított munkások voltak jópénzért. Ugyanezért teszi tönkre a "csodás tanítványa" a kalácska a Neo-t is, ott is ugyanez a töketlenkedés megy.
 #82322  Szerző: kerek1radio

Sziasztok!

Jelentem a Juventus-ra - legalábbis zeneileg - nem ismertem rá... Most is azt hallgatom és tele van aktuális, sőt friss AC zenékkel. Most éppen Kelly Clarkson - Mr. Know It All megy... Tuti váltottak és nagyon szimpatikus irányban indultak el, nagyon hallgatható, nagyon hangulatos az egész....
 #82317  Szerző: lali87

Swedish House Mafia - Save The World a 89.5-ön!
Sunrise avenue - Hollywood hills a 89.5-ön!

:roll: Igen mind a kettőt nyomják majdnem minden nap! :-) Ez csak annak meglepetés aki nem hallgatja rendszeresen.
 #82316  Szerző: csadam

Sunrise avenue - Hollywood hills a 89.5-ön! (Más magyar rádión még nem hallottam...)
 #82305  Szerző: markfelt

Igen, egy pillanatra reggel szerepet cseréltek, mert a Face-en meg a Grenade ment, eredetiben. :lol:
 #82304  Szerző: csokie

admin írta:Swedish House Mafia - Save The World a 89.5-ön :shock:
Hallottam, egyébként azt hittem, hogy a Face-t hallgatom. :D
  • 1
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 260