RADIOSITE Fórum

• MinDig TV

#82346  Szerző: LuciFerko

molnarb írta:Továbbra is hiányzik egy zenecsatorna a MindigTV-ről... legalább egy Vivát tolhattak volna... VH1-ról nem is álmodom... vagy akár egy NatGeo Music, ha már NatGeo is van... a HitMusic és 1Music a Digi miatt bukó... de még elférne egy TV Paprika, Story 4, Spektrum Home és akkor mondhatjuk, hogy minden csatornatípusból van a kínálatban.... Fura, hogy Erotikus csatornából kettő is van, ami híresen drága szokott lenni, legalábbis a kábelszolgáltatóknál jellemzően a legnagyobb csomagban vannak, vagy drága kiegészítő csomagban... maximum a softcore tartalom van alapcsomagokban... de jelen esetben mindkét csatorna hardcore tartalmat sugároz... 11 órától.... esetleg 11-ig lehetne valami tenni rá, legalább 11i-ig zenét vagy nem tudom, de nagyon hiányzik egy zenecsatorna.... de álmodom még egy Filmmúzeumról is :)
Enyingen a full csomagban havi 3100-ért van 2 poresz csatorna is :P
 #82345  Szerző: djlacee

Muzsika TV?
 #82344  Szerző: molnarb

Továbbra is hiányzik egy zenecsatorna a MindigTV-ről... legalább egy Vivát tolhattak volna... VH1-ról nem is álmodom... vagy akár egy NatGeo Music, ha már NatGeo is van... a HitMusic és 1Music a Digi miatt bukó... de még elférne egy TV Paprika, Story 4, Spektrum Home és akkor mondhatjuk, hogy minden csatornatípusból van a kínálatban.... Fura, hogy Erotikus csatornából kettő is van, ami híresen drága szokott lenni, legalábbis a kábelszolgáltatóknál jellemzően a legnagyobb csomagban vannak, vagy drága kiegészítő csomagban... maximum a softcore tartalom van alapcsomagokban... de jelen esetben mindkét csatorna hardcore tartalmat sugároz... 11 órától.... esetleg 11-ig lehetne valami tenni rá, legalább 11i-ig zenét vagy nem tudom, de nagyon hiányzik egy zenecsatorna.... de álmodom még egy Filmmúzeumról is :)
 #82343  Szerző: molnarb

admin írta:Kép
forrás: sat.hu fórum

Szerintem kicsit gyermeteg, amit az AH csinál.

Becsapós a kérdés... ugyanis az RTL volt az első valóban.... de a MindigTVn a TV2nél indult először... az RTLen a múlt héten se volt még 16:9.... :(
 #82342  Szerző: djlacee

mlaszlo írta: Az ingyenes bővítés témát pedig szerintem már hagyjuk, senki nem számított ingyenes csatornára. Ez ellen az AH úgyse tud mit tenni.
Így szerintem gyakorlatilag nincs értelme a DVB-T -nek
 #82341  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:A Comedy Central-t pénzért adják? :lol:
ÉS semmi ingyenes csatorna? Csalódtam... nagyot csalódtam...
A Comedy Central mindenhol fizetős. Az m1, m2, Duna TV és a Duna2 kivételével (meg talán az RTL Klub és a TV2) az összes csatornáért fizetsz, csak bele van építve a díjuk az adott csomag havidíjába.

Az ingyenes bővítés témát pedig szerintem már hagyjuk, senki nem számított ingyenes csatornára. Ez ellen az AH úgyse tud mit tenni.
 #82340  Szerző: djlacee

A Comedy Central-t pénzért adják? :lol:
ÉS semmi ingyenes csatorna? Csalódtam... nagyot csalódtam...
 #82339  Szerző: IstvánB

Zsííír, le is mondom a kábeltévét . :D
 #82338  Szerző: mlaszlo

csadam írta:Remélem, a maradék 2 multiplexen lesz ingyenes csatorna is! Ez így nagyon nem jó! Kellene még egy ingyenes csomag is!
Ahogy ezt már más topicban is írtam, ez nem az AH-n múlik. Ha nincs olyan csatorna, amely ingyenes sugárzást választana, akkor az AH nem tud mit tenni.
 #82335  Szerző: csadam

Remélem, a maradék 2 multiplexen lesz ingyenes csatorna is! Ez így nagyon nem jó! Kellene még egy ingyenes csomag is!
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33