RADIOSITE Fórum

• TV2 Csoport (TV2, SuperTV2, FEM3, Mozi+, Izaura TV, Spíler 1-2, TV2 Séf, stb.)

#82923  Szerző: LuciFerko

Ma délben a kalandjárók vagy mi összenyomva ment... Azaz a 4:3 volt összenyomva :gülü2:
 #82865  Szerző: Zoey

LazlowHUN írta:
mszilárd írta:Nem tudom, nekem egyszer sem fordult meg a fejemben, hogy akár belenézzek. Már a leírás alapján sejtettem, hogy ez is bukás lesz a TV2-nek. Lehet, hogy az elbocsátottak helyében máglyára dobnám Hajdu Pétert.
Tegnap este a VV után átnéztem erre az esketősökre, de hát eléggé gyenge műsor. Hány %-os nézettséget produkál?
Mondjuk nem tudom, a VV mitől lenne színvonalasabb...
Egyelőre egyik sem hoz csúcsszuper nézettséget, de még az elején vannak.
 #82860  Szerző: LazlowHUN

mszilárd írta:Nem tudom, nekem egyszer sem fordult meg a fejemben, hogy akár belenézzek. Már a leírás alapján sejtettem, hogy ez is bukás lesz a TV2-nek. Lehet, hogy az elbocsátottak helyében máglyára dobnám Hajdu Pétert.
Tegnap este a VV után átnéztem erre az esketősökre, de hát eléggé gyenge műsor. Hány %-os nézettséget produkál?
 #82749  Szerző: mszilárd

Nem tudom, nekem egyszer sem fordult meg a fejemben, hogy akár belenézzek. Már a leírás alapján sejtettem, hogy ez is bukás lesz a TV2-nek. Lehet, hogy az elbocsátottak helyében máglyára dobnám Hajdu Pétert.
 #82746  Szerző: egon2

Olaszországban,Törökországban nézett volt az Össze Esküvők ottani változata..
Viszont nekünk nem jön be!
 #82714  Szerző: mlaszlo

Úgy tűnik az Összeesküvők bukásának már megvan a következménye:
Csoportos elbocsátás a TV 2-nél

A TV2-nél csoportos (vagyis 30 főnél több alkalmazottat érintő) létszámleépítést jelentettek be kedden – értesült a Népszabadság. A leépítésről e-mailben tájékoztatták a kollégákat, és kiplakátolták vele a tévé folyosóit is. Az eMasa információi szerint a leépítésekre a csatorna rossz anyagi helyzete miatt kerül sor.

Nem értem hogy tehettek fel mindent erre a műsorra, bárki megmondta volna nekik, hogy ez a műsor nálunk nem lesz sikeres. Többre mentek volna filmekkel és a megszokott sorozatokkal.
  • 1
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 203